Παντρεύεστε; Διαβάστε τι πρέπει να αποφύγετε (Beauty tips)

Είναι σαφές ότι υπάρχει πολύ άγχος πριν από την “μεγάλη μέρα” κι ένας από τους προβληματισμούς είναι πώς θα φαίνεστε πιο όμορφη και λαμπερή, μιας και τα φλας θα είναι επικεντρωμένα πάνω σας, ως νύφη. Διαβάστε όμως ποια είναι τα λάθη “ομορφιάς” που πρέπει να αποφύγετε…

Παντρεύεστε; Αν ναι, πιθανότατα έχετε έναν μακρύ κατάλογο με όσα πρέπει να γίνουν σχετικά με την εμφάνισή σας, όπως πρόβες για το ιδανικό χτένισμα, το μακιγιάζ και τι νύχια θα έχετε εκείνη την ημέρα, καθώς και το να εξασφαλίσετε την άψογη και λαμπερή επιδερμίδα για την μεγάλη εκείνη ημέρα. Δυστυχώς, πολλές νύφες κάνουν λάθη όταν δοκιμάζουν θεραπείες και προϊόντα για πρώτη φορά και καταλήγουν με λιγότερο από επιθυμητά αποτελέσματα κατά την ημέρα του γάμου τους. Η λίστα των εργασιών μπορεί να φαίνεται χαοτική, αλλά ευτυχώς, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, τονίζοντας τι θα πρέπει να αποφύγετε.

#1 Η ανανέωση του χρώματος των μαλλιών σας είναι μια πολύ καλή ιδέα πριν από τη μεγάλη μέρα σας. Βεβαιωθείτε ωστόσο, ότι δεν το κάνετε πολύ κοντά στην ημερομηνία, μιας και κάτι τέτοιο δεν θα αφήσει τον απαραίτητο χρόνο διόρθωσης σε περίπτωση λάθους. Εάν θέλετε να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών σας, προτιμήστε μια σταδιακή αλλαγή χρώματος που είναι ασφαλέστερη και πιο εύκολη στην προσαρμογή.

#2 Παρόλο που μπορεί να φαίνεται σπατάλη χρημάτων, τα δοκιμαστικά χτενίσματα αξίζουν την επένδυση. Πιστέψτε μας! Είναι τόσο σημαντικά όσο είναι και οι πρόβες των μακιγιάζ. Τα στυλ είναι άπειρα και οι ιδέες των επαγγελματιών ποικίλων όσο και τα DNA μας. Προς αποφυγή εκπλήξεων και καταστροφών λοιπόν, βεβαιωθείτε ότι έχετε καταλήξει σε αυτό που θέλετε και σας εκφράζει, αρκετό καιρό πριν, μιας και αυτές  οι δοκιμές θα αφαιρέσουν μια έννοια ακόμα.

#3 Όλα υπολογίζονται βάσει του νυφικού. Ακόμα και ο στολισμός της εκκλησίας, πολλές φορές. Γιατί το νυφικό είναι το πρώτο που αποδεικνύει το στυλ γύρω από το οποίο θα κινηθούμε. Είναι πολύ βασικό ο κομμωτής σας να δει το νυφικό, ώστε να σκεφτεί και να προτείνει τα ιδανικά χτενίσματα προς ανάδειξή του.

#4 Μην κάνετε αλλαγές πριν τη μεγάλη μέρα. Παραμείνετε σταθερές στις ρουτίνες ομορφιάς σας και μην προσθέτετε προϊόντα και καλλυντικά που δεν έχετε ξαναχρησιμοποιήσει στο παρελθόν. Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι μοιραία, με αλλεργικές αντιδράσεις, ερεθισμένη επιδερμίδα και πρησμένα μάτια.

#5 Σε συνέχεια του #4, το ίδιο ισχύει και για τις ενέσιμες θεραπείες και τα επιθέματα. Δεν είναι τώρα οι σωστή στιγμή να δοκιμάσετε κάτι τέτοιο. Εάν ωστόσο επιμένετε, κάντε το τουλάχιστον ενάμιση μήνα  πριν, ώστε να υπάρχει το απαραίτητο χρονικό διάστημα να τροποποιηθεί εάν χρειαστεί ή έστω να περάσουν οι παρενέργειές του (όπως πρηξίματα, μώλωπες κτλ).

You may also like