Πασχαλινή απόδραση στο My Porto Heli Villas!

Τι θα λέγατε το φετινό Πάσχα  να ζήσετε μοναδικές διακοπές στο Πόρτο Χέλι  στην πολυτελή Vineyard Villa των “MYPORTOHELI Luxury Villas”, απολαμβάνοντας γνήσια παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία;

Στις πευκόφυτες πλαγιές του Αργολικού Κόλπου θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το ελληνικό Πάσχα με μια πληθώρα ανέσεων. H βίλα διαθέτει 3 ιδιωτικές πισίνες, BBQ, μεγάλες  βεράντες  και καταπράσινους κήπους όπου απολαμβάνετε τη συγκλονιστική θέα και μοναδικές στιγμές ξεγνοιασιάς μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Η  Vineyard Villa , συνολικής έκτασης 20 στρεμμάτων, αποτελείται από 3 ξεχωριστές κατοικίες, τη Basilico Villa , την Olivetto Villa και την Origano Villa που μπορούν να φιλοξενήσουν έως 16 επισκέπτες μέσα στους πανέμορφους εσωτερικούς χώρους τους όπου κυριαρχεί το λευκό και η minimal αισθητική. Διαθέτουν άνετο καθιστικό με τζάκι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μεγάλα λουτρά όπου παρέχονται  πολυτελή είδη ατομικής περιποίησης, δορυφορική τηλεόραση και 24ωρη πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Ποιες είναι οι MYPORTOHELI Luxury Villas

Πρόκειται για 4 πολυτελείς κατοικίες (3 παραθαλάσσιες: “Seascape”, “Beachfront” & “Peninsula” Villa και 1 πάνω στην πλαγιά: ”Vineyard” Villa) που βρίσκονται σε προνομιακή θέση στην περιοχή του Πορτο Χελίου, στην Αργολίδα, περίπου 2 ώρες από την Αθήνα.

Περιτριγυρισμένες από γαλαζοπράσινα νερά και απομονωμένες ανάμεσα σε κατάφυτους λόφους, οι κατοικίες προσφέρουν διακριτική φιλοξενία 5 αστέρων, καθώς και πλήθος δραστηριοτήτων, όπως διάφορα σπορ, καθώς και κοντινές αποδράσεις σε κοσμοπολίτικους προορισμούς όπως η Ύδρα, οι Σπέτσες και η Επίδαυρος.

Facebook: MyPortoHeliLuxuryVillas

Για κρατήσεις και πληροφορίες
T: +30 210 8981310
E: [email protected]    www.myportohelivillas.com
Instagram:@myportoheli

You may also like