Ποιά καλλυντικά μας ταιριάζουν καλύτερα;

Μέχρι τώρα οι περισσότερες από εμάς αγοράζαμε προϊόντα ομορφιάς με γνώμονα αν το δέρμα μας είναι ξηρό, λιπαρό κλπ. Είναι απόλυτα σωστή η μέθοδος αυτή; Όλες ξέρουμε ότι η κάθε επιδερμίδα έχει τις δικές τις ιδιαιτερότητες. Οι συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του δέρματος δημιουργούν την ανάγκη σε εξατομικευμένες δυνατότητες περιποίησης της επιδερμίδας.Ποια είναι τα πιο κατάλληλα προϊόντα λοιπόν; Εταιρίες ομορφιάς αρχίζουν να έχουν μια διαφορετική ματιά προς το μέλλον. Η Skin + Me ενισχύει την ρουτίνα περιποιήσης, ένα ζήτημα που απασχολεί όλες τις γυναίκες, με αποτέλεσμα να βοηθήσει να αλλάξουμε νοοτροπία.Το καθαρό, φωτεινό και λείο δέρμα είναι κάτι που θέλουμε όλες!Τρεις λόγοι που θα σας πείσουν να την διαλέξετε..

Skin + Me

Ειδικά σχεδιασμένο για εσάς ξεχωριστά και τις ανάγκες σας με σκευάσματα που προσαρμόζονται κάθε μήνα. Επιλέγονται για να προσφέρουν την καλύτερη προσωπική θετική εξέλιξη της επιδερμίδας και στοχεύουν να δίνουν αποτέλεσμα σε κάθε ξεχωριστή ανάγκη ανάλογα με την περίοδο που διανύεται.  Αν τυχόν έχετε κάποια μεταβολή που δεν σας ταιριάζει, η εταιρεία επαναδιαμορφώνει την κρέμα δωρεάν.

Οι εξατομικευμένες συμβουλές των ειδικών πολλές φορές κοστίζουν αρκετά, έτσι η εταιρεία συνδυάζοντας την ιατρική τεχνογνωσία με τις νέες τεχνολογίες, προσπαθεί να εκδημοκρατίσει την δερματολογία για όλους. Επιστημονικά αποδεδειγμένα με συνταγογραφημένα συστατικά αντοχής και ειδικά για το δικό σας δέρμα. Αν νιώθατε πως είχατε γεμάτα συρτάρια με ακριβά προϊόντα που θα μπορούσαν να λύσουν όλα τα προβλήματα, τότε η Skin+ Me σας αποδεικνύει πως οι θεραπείες είναι εξατομικευμένες και γίνονται κατόπιν επιλογής και παραγγελίας, οι οποίες αποστέλλονται απευθείας στην πόρτα σας.

  Εξοικονόμηση σπατάλης πολλών προϊόντων και δικαιότερες τιμές εφόσον δεν υπάρχουν προσθήκες λιανικής. Ενισχύει το καλό αποτύπωμα στον τραπεζικός σας λογαριασμό, όσο και  στον πλανήτη. Στοχεύει στη πρωτοποριακή συσκευασία από απεριόριστα ανακυκλώσιμο αλουμίνιο και κάρτα από καταγεγραμμένα δάση FSC.

Οι διαφορετικές αντιλήψεις ξεκινούν για να μας χαρίζουν πολλαπλές επιλογές και ευκαιρίες. Οι ανάγκες είναι πολύ διαφορετικές και ξεχωριστές για την κάθε μία. Ας τολμήσουμε το διαφορετικό!

You may also like