Ποιά φορέματα πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στην ντουλάπα της!, από τη Λίνα Γριβογιάννη

Καμία γυναικεία ντουλάπα δεν είναι πλήρης αν δεν υπάρχει τουλάχιστον ένα φόρεμα. Προσωπικά, ως λάτρης της μόδας, θα αγόραζα κάθε μέρα από ένα, ανεξαρτήτως στυλ. Λατρεύω εκείνες τις εποχές που τα φορούσαν στενά ψηλά, μέχρι τη μέση και κάτω φούσκωναν με τη βοήθεια ενός φουρό! Αλλά ας μην ξεφεύγουμε όμως, είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για εκείνα τα φορέματα που κάθε γυναίκα θα πρέπει να έχει ανεξάρτητα αν καθημερινά προτιμά να ντύνεται με τζιν παντελόνι!

1_the-lbdThe LBD (Το μικρό μαύρο φόρεμα)
Φυσικά όλες γνωρίζουμε ότι το ρούχο που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα, και ταιριάζει σε κάθε περίσταση είναι το LBD, ή το μικρό μαύρο φόρεμα. Είναι αυτό που ταιριάζει σε όλες άψογα, έχει το ιδανικό μήκος για το ύψος σας, και προσαρμόζεται στο στυλ σας, ώστε να σας βγάλει ασπροπρόσωπη την πιο κρίσιμη στιγμή! Μπορείτε να το βάλετε σε κάθε κοινωνική εκδήλωση… από τις πιο ευχάριστες, μέχρι και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις, αν το συνδυάσετε με τον σωστό τρόπο. Μπορείτε άνετα να το φορέσετε με μία πολύχρωμη ζακέτα κι ένα ζευγάρι ψηλά τακούνια μετσάντα στις ίδιες αποχρώσεις, με τα λεγόμενα «έξυπνα» κοσμήματα, αλλά και με ένα κλασικό ζευγάρι μαύρες γόβες. Υπάρχει πάντα η επιλογή της μπαλαρίνας!

 

 

2_the-casual-white-dressΤο λευκό φόρεμα
Τα λευκά φορέματα, σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν το little black dress. Συνήθως είναι μόνο για το καλοκαίρι, εκτός αν είστε νύφη ή ηλικίας κάτω των 15.
Είναι ιδανικό για την παραλία, αλλά μπορείτε να το φορέσετε –ανάλογα το στυλ του ρούχου- σε γεύμα ή σε δείπνο
Αν θέλετε οπωσδήποτε να βάλετε τον χειμώνα λευκό φόρεμα, τότε θα πρεπει να το συνδυάσετε με σκούρα αξεσουάρ για να μην φανεί off season …
Για τώρα πάντως, είναι πολύ πιο όμορφο αν μάλιστα έχει και κεντημένες δαντέλες που φτάνουν μέχρι το γόνατο. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου στυλ.

 

 

 

3_the-perfect-date-dressΤο τέλειο φόρεμα για ραντεβού
Κρατήστε ένα φόρεμα στην ντουλάπα σας, ιδανικό για μια ειδική βραδιά, όπως ένα δείπνο. Πρέπει να είναι αυτό μέσα στο οποίο θα αισθάνεστε πανέμορφη και άνετη με τον εαυτό σας! Δεν χρειάζεται να είναι ακριβό, αρκεί να μπορεί να φορεθεί με τακούνια και με μπαλαρίνες, έτσι ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί σε πολλές περιστάσεις. Βρείτε φορέματα που συμπληρώνουν τον τόνο του δέρματός σας και ταιριάζουν στο σώμα σας. Αυτά είναι τα δύο στοιχεία που τονίσουν την εμφάνισή σας την βραδιά που το χρειάζεστε πιο πολύ!

 

 

 

 

 

4_the-perfect-interview-dressΤο τέλειο φόρεμα για job interview
Σε μία τέτοια περίπτωση, ειδικά για μια εταιρία, είναι προτιμότερο να ντυθείτε λίγο πιο επίσημα σε σχέση με αυτό που θα φορούσατε μία τυπική μέρα στο γραφείο. Το φόρεμα θα πρέπει να είναι σχετικά συντηρητικό όχι πιο πάνω από το γόνατο, με μανίκια και ποτέ με βαθύ ντεκολτέ. Υπάρχουν πολλές επιλογές στα μαγαζιά για αυτό ακριβώς το σκοπό.

 

 

 

 

 

5_the-wedding-guest-dressΤο φόρεμα για γάμο
Κάθε γυναίκα θα πρέπει να έχει ένα φόρεμα που θα το «σώζει» ειδικά για την περίσταση των γάμων! Θα μπορούσε να είναι σχετικά απλό που με τα κατάλληλα αξεσουάρ, θα μεταμορφώνεται από γάμο σε γάμο! Ίσως για να το βρείτε θα ταλαιπωρηθείτε… αλλά μόλις το αγοράσετε θα γλυτώσει από πολύ κόπο στις συγκεκριμένες περιστάσεις!

 

 

 

 

7_the-party-dressΤο φόρεμα του party
Για τα πάρτυ χρειαζόμαστε πάντα κάτι ανάλαφρο κι άνετο για να κινούμαστε ελεύθερα και να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή! Διαλέξτε ένα σε ζωηρά χρώματα, το οποίο να ειναι και διαχρονικό… μην ξεχνάτε να είναι παράλληλα διακριτικό και classy!

You may also like