Ποια sneakers προτιμούν οι πιο κομψές Γαλλίδες;

Όταν σκεφτόμαστε το Γαλλικό γυναικείο στιλ, το μυαλό μας αυτόματα πάει στα midi ρομαντικά και αέρινα φορέματα, στα κομψά κοσμήματα και στα ψηλοτάκουνα που τονίζουν τη θηλυκότητα. Όμως οι γυναίκες που μένουν στο Παρίσι και στις υπόλοιπες πόλεις της Γαλλίας στην ουσία δεν διαφέρουν από εμάς. Και αυτό γιατί και το αθλητικό στιλ επιλέγουν στην καθημερινότητά τους και τα sneakers αγαπούν. Με μια διαφορά όμως! Φορούν πάντα κλασικά, minimal και μονόχρωμα sneakers, χωρίς υπερβολικά διακοσμητικά και μοτίβο! 

Έμπνευση κατευθείαν από το Παρίσι

3 Γαλλίδες σήμερα μας εμπνέουν και μας δείχνουν πως μπορούμε να εντάξουμε και εμείς τα αθλητικά παπούτσια στο καθημερινό και πιο επίσημο ντύσιμό μας!

1. Camille Charriere

Τι και αν η Camille λατρεύει τα ψηλοτάκουνα και τις over-the-knee μπότες; Πολλές φορές κάνει ένα ‘’σπορ διάλλειμα’’ από το θηλυκό στιλ, επιλέγοντας sneakers που συνδυάζει είτε με κοντό σπορ κολάν, είτε με το αγαπημένο της λευκό παντελόνι. Προσπαθεί σε κάθε look, τα sneakers να μην ξεχωρίζουν, αλλά να δίνουν μια υπέροχη ισορροπία στο σύνολο.

2. Anne – Laure Mais

Η Anne-LaureMais, ξεχωρίζει για τα θηλυκά και εντυπωσιακά look που επιλέγει και όπως το Instagram της ‘’προδίδει’’, διαθέτει μια τεράστια συλλογή από ψηλοτάκουνα. Όταν όμως θέλει να ξεκουράσει τα πόδια της, το κάνει με στιλ και διαλέγει κλασικά sneakers είτε σε μαύρη είτε σε λευκή και γκρι απόχρωση. Της πάνε πολύ και της προτείνουμε να τα φοράει πιο συχνά!

3. Ellie

Last but not least, η Ellie, η οποία μας προτείνει 2 τρόπους για να συνδυάσουμε τα αθλητικά παπούτσια στο καθημερινό street style. Από τη μια μπορούν να φορεθούν με ένα μονόχρωμο αθλητικό σύνολο και από την άλλη να αναδείξουν ένα λευκό ανοιξιάτικο φόρεμα. Μας αρέσουν και οι 2 επιλογές!

Featured image: @slipintostyle / instagram

You may also like