Ποιες πρέπει να είναι οι απαιτήσεις σας σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου!

Ενας ολόσωμος καθρέφτης...

Ενας ολόσωμος καθρέφτης…

Είτε ταξιδεύετε συχνά είτε όχι, καλό είναι να γνωρίζετε, πριν κάνετε κράτηση σε κάποιο ξενοδοχείο, τι θα πρέπει να ζητήσετε να υπάρχει στο δωμάτιο που θα μείνετε.

Φυσικά δεν αναφερόμαστε σε θέρετρα luxe ή σε περιοχές που είναι σε “πρωτόγονη” κατάσταση. Αλλά είναι σημαντικό να έχετε διάσφαλίσει κάποια πράγματα, προκειμένου η διαμονή σας να είναι άνετη και ευχάριστη.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που κάθε ξενοδοχείο θα πρέπει να έχει, ανεξάρτητα από την τιμή του δωματίου. Καταλήξαμε (με τους συνεργάτες μας) σε μια λίστα με must-haves, με τα οποία πιστεύουμε ότι θα συμφωνήσετε.

Ενας ολόσωμος καθρέφτης: Ποτέ δεν νιώθετε την ανάγκη ενός ολόσωμου καθρέφτη, εκτός από τη στιγμή που θα τον χρειαστείτε. Αν θέλετε να βγείτε κάπου όμορφα και φοράτε τα καινούργια σας παπούτσια, πώς θα μπορέσετε να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα της εμφάνισής σας;

Δωρεάν WiFi: Υπάρχουν ξενοδοχεία που προσφέρουν δωρεάν Internet και άλλα που, ενώ η τιμή του δωματίου είναι εξωφρενική, είσαι αναγκασμένος να το πληρώσεις έξτρα. Σήμερα, όπου σχεδόν παντού σε μια πόλη εχεις πρόσβαση σε free WiFi, είναι απαράδεκτο να πρέπει να “ξηλώνεσαι” για να το χρησιμοποιήσεις!

Ένα ασύρματο τηλέφωνο: Πάντα μιλάμε για την οικογένειά μου, ενώ ταξιδεύω, αλλά τις περισσότερες φορές το κάνω την ώρα που ετοιμάζομαι, κάνοντας παράλληλα κι άλλα πραγματα. Το ασύρματο μου επιτρέπει να έχω ελεύθερα τα χέρια και να απολαμβάνω την επικοινωνία με τους δικούς μου ανθρώπους.

 Για τους λάτρεις του καφέ, σωστό είναι να υπάρχει μία καφετιέρα στο δωμάτιο.


Για τους λάτρεις του καφέ, σωστό είναι να υπάρχει μία καφετιέρα στο δωμάτιο.

 

Είδη μπάνιου:  Δεν ξέρω για σας, αλλά δεν μου αρέσει να κουβαλώ σαμπούαν και αφρόλουτρα από το σπίτι, που πιάνουν χώρο στη βαλίτσα. Προτιμώ να τα βρίσκω στο ξενοδοχείο και να είναι αρίστης ποιότητας, όπως τα Bulgari ή τα προϊόντα της Kiehl. Και το λιγότερο, να υπάρχει και σαμπουάν και conditioner!

Τσάι και καφές στο δωμάτιο: Δεν χρειάζεται τίποτα υπερβολικό, αλλά είναι πάντα σπουδαίο όταν ξυπνάς να μπορείς να απολαύσεις ένα φλυτζάνι καφέ ή τσάι στο μπαλκόνι, αντί να περιμένεις την υπηρεσία του δωματίου να στο φέρει ή να καταπιέζεσαι να πάς στην τραπεζαρία συγκεκριμένη ώρα για να πάρεις πρωινό. Συχνά κουβαλώ το δικό μου τσάι, οπότε είναι πολύ ευχάριστο να υπάρχει τρόπος να ζεστάνεις νερό.

 

Ένα καλό πιστολάκι για τα μαλλιά: Το να ταξιδεύεις με λίγα πραγματα σημαίνει ότι δεν κουβαλάς πιστολάκι για τα μαλλιά. Ταξιδεύοντας φως αυτές τις μέρες σημαίνει ότι ποτέ πακέτο πιστολάκι για τα μαλλιά μου, οπότε κάθε φορά “κάνω το σταυρό μου”, ελπίζοντας ότι θα βρω ένα αξιοπρεπές στο μπάνιο μου. Να είναι δυνατό και να έχει τις βασικές ρυθμίσεις. Ζητάμε πολλά;

Βάση για iPod

Βάση για iPod

Βάση για iPod: Πολύς κόσμος θέλει να ακούει τη μουσική του και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Αρα πόσο δύσκολο είναι να βάλουν μία βάση για iPod;

Να προσφέρουν κανονικό πρωινό στο ξενοδοχείο:  Νομίζω ότι είναι λογικό για ένα ξενοδοχείο να έχει το δικό του εστιατόριο, ακόμη και αν αυτό χρησιμεύει μόνο για πρωινό. Το πρώτο πράγμα που θέλεις να κάνεις ξυπνώντας σε ένα καινούργιο μέρος είναι να απολαύσεις ένα καλό πρωινό. πρωί είστε σε μια νέα πόλη μπορεί να θέλουν απλά να αρπάξει μια μπουκιά χωρίς προσχεδιασμό. Και σας παρακαλώ, όχι continentalδεν ηπειρωτικό. Γλυκά και ένα κομμάτι φρούτου δεν μετράνε ως πραγματικό πρωινό. Θέλουμε να είμαστε σε θέση να παραγγείλουμε αυγά, τοστ και ένα φλιτζάνι καφέ.

 

Πηγήhttp://prettychictravel.ca

You may also like