Ποιός είναι ο αγαπημένος οίκος μόδας της Meghan Markle;

H Meghan Markle είναι το κορίτσι που αγαπάμε να συζητάμε τον τελευταίο καιρό ενόψει του επικείμενου γάμου της με τον Πρίγκιπα Harry στις 19 Μαΐου. Το στυλ της, βέβαια, βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας πολύ πριν την εισαγωγή της στη βασιλική οικογένεια και χαρακτηρίζεται από μία μοντέρνα διάθεση του κλασικού ύφους, βασισμένο στα ποιοτικά υφάσματα. Ποιο είναι, όμως, το αγαπημένο brandτης διάσημης ηθοποιού;

Η στυλίστρια και αγαπημένη της φίλη, Jessica Mulroney, που είναι πίσω από τις εμφανίσεις της Markle έχει βρει τον τρόπο να συνδυάζει το high street με το high-fashion, χωρίς να χρειάζεται να ξοδεύει μια περιουσία κάθε φορά. Ένα από τα brandπου βρίσκονται στις πιο αγαπημένες της επιλογές είναι η Aritzia.

Η Aritzia είναι μία εταιρεία γυναικείας ένδυσης από τον Καναδά που ιδρύθηκε στο Βανκούβερ το 1984. Στον οίκο της περιλαμβάνει άλλα δικά της brands, όπως το Wilfred και το Babaton, που αποτελούν και τοπ επιλογές της Meghan Markle. Η Wilfred ενσωματώνει στα ρούχα της και ρομαντικά στοιχεία, ενώ η Babaton,από την άλλη, εστιάζει σε ένα μεγαλύτερο μινιμαλισμό για επαγγελματικές εμφανίσεις.

Στα Invictus Games που παρευρέθηκε το περασμένο καλοκαίρι με τον Πρίγκιπα Harry, επέλεξε το φόρεμα Wilfred Beaune,δύο φορές έχει επιλέξει το Babaton Amos Dress Belt, ενώ πρόσφατα φόρεσε και την καμπαρντίνα Babaton Lawson.

Αν και η Aritzia είναι μία εταιρεία με εξαιρετικής ποιότητας ρούχα από μόνη της, το γεγονός ότι η μέλλουσα Δούκισσα του Sussex την έχει στις πρώτες της επιλογές, έχει δώσει μία παραπάνω δημοσιότητα στο brand, που βλέπει τώρα τη ζήτησή του να ανεβαίνει κατακόρυφα.

Photo credits

You may also like