Πορτοκαλί, το απόλυτο χρώμα του φετινού καλοκαιριού

Το πορτοκαλί είναι η μίξη του κόκκινου και του κίτρινου χρώματος και δανείζεται χαρακτηριστικά και από τις 2 αποχρώσεις. Από τη μία έχει πάρει την ζωντάνια και την ενεργητικότητα του κόκκινου και από την άλλη την φρεσκάδα και την χαρά του κίτρινου, μετατρέποντας το πορτοκαλί στο απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις επιλέξεις την αγαπημένη σου απόχρωση, τα υπόλοιπα άφησε τα σε εμάς!

Πώς να φορέσεις το πορτοκαλί:

  • Επίλεξε ένα τοπ σε έντονο πορτοκαλί, σε ιδιαίτερο σχέδιο και συνδύασε το με μια πολύχρωμη φούστα με ρίγες. Άφησε το τοπ να πρωταγωνιστήσει και μην ξεχνάς ότι το πορτοκαλί είναι αρκετά φωτογενές και θα δημιουργήσεις την τέλεια αντίθεση με το μπλε της θάλασσας ή του ουρανού.
@isabelgoulart
  • Το πορτοκαλί και ειδικότερα οι ανοιχτές αποχρώσεις του, τονίζουν τη μαυρισμένη επιδερμίδα με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Διάλεξε εκείνο το τοπ που ταιριάζει στο στιλ σου και συνδύασε το με denimσορτς ή παντελόνι.
@songofstyle
  • Λατρεύεις το ethnic στιλ και είσαι πιστή σε αυτό κάθε καλοκαίρι; Αντικατάστησε το κλασικό λευκό με αποχρώσεις του πορτοκαλί και κάνε τη διαφορά όταν θα περπατάς στα σοκάκια των νησιών μας.

@jeannedamas

Πορτοκαλί items για να βάλεις κατευθείαν στη βαλίτσα σου:

Άφησε το πορτοκαλί να γίνει ένα με τα αξεσουάρ και τα ρούχα σου και ζήσε το πιο κομψό καλοκαίρι της ζωής σου!

Photo credits:  instagram @SONGOFSTYLE

You may also like