Πουκάμισο: Το cool καλοκαιρινό item που δεν πρέπει να αφήσεις σπίτι

Ό,τι εποχή και αν διανύουμε, το πουκάμισο βρίσκεται πάντα εκεί για να μας συντροφεύει και για να κάνει το στιλ μας λίγο πιο κομψό και συγχρόνως cool. Άλλωστε κάνουμε λόγο για ένα κλασικό item που όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουν στη ντουλάπα τους, σε όποια εκδοχή και αν τους αρέσει ή τους ταιριάζει. Ειδικότερα όμως τώρα το καλοκαίρι, τοποθετούμε το πουκάμισο στα must-have στο beach wear των διακοπών και όχι μόνο.

Πώς φορούν το πουκάμισο τα πιο στιλάτα κορίτσια αυτό το καλοκαίρι;
  • Μην το σκέφτεσαι πολύ, βάλε το floral oversized πουκάμισο σου και συνδύασε το με ένα μονόχρωμο κοντό κολάν και βγες να κάνεις τη βόλτα σου πιο στιλάτη από ποτέ. Αν αγαπάς τα χρώματα, επένδυσε σε ένα πουκάμισο σε έντονες αποχρώσεις και παίξε με τα αξεσουάρ και τα γυαλιά ηλίου.
@wethepeoplestyle
  • Αν έχεις βαρεθεί να φοράς πάνω από το μαγιό σου κιμονό ή t-shirt, τότε το κοντομάνικο πουκάμισο θα σε βολέψει αρκετά. Είναι πρακτικό, στιλάτο και αφήνει έξυπνα να φαίνεται από μέσα το ολόσωμο ή το μπικίνι σου.
@jeannedamas
  • Και τι είναι στιλ τελικά; Ένα λευκό πουκάμισο (ακόμα και του αγοριού σου, ένα λευκό σορτς και ο ζεστός καλοκαιρινός ήλιος. Διαφωνείς;
@chiaraferragni
  • Λίγο η υγρασία το βράδυ λίγο το αεράκι, ένα μακρυμάνικο πουκάμισο πάντα είναι αναγκαίο ακόμα και το καλοκαίρι. Συνδύασε το με μίνι φούστες, παντελόνες αλλά και denim σορτς και δημιούργησε cool outfit.
@emilisindlev
  • Μιλήσαμε για μονοχρωμίες και φλοράλ μοτίβο στα πουκάμισα αλλά και οι ρίγες είναι ένα printπου δίνει το κάτι διαφορετικό σε αυτό το coolρούχο. Για κάτι διαφορετικό, πες ναι στις ρίγες με χρώμα!
@emmarosestyle
  • Μεγάλη τάση για φέτος είναι τα πουκάμισα με τα σχέδια πάνω. Επίλεξε την δική σου αγαπημένη εκδοχή και γιατί όχι συνδύασε το με ένα σορτς σε κάποιο άλλο print. Φυσικά μην ξεχάσεις να προσθέσεις και τα πιο κομψά καλοκαιρινά αξεσουάρ που έχεις στη συλλογή σου.
@thefashionguitar

Photo credits: @chiaraferragni (instagram)

You may also like