Προτάσεις δώρων από τον κόσμο της ομορφιάς…

Τι ωραία να κάνεις δώρα στους φίλους και συγγενείς κάθε χρόνο και τι αγχωτικό από την άλλη… προσωπικά η φετινή μου λίστα είναι λίγο μεγαλύτερη από την περσινή και πιστέψτε με είναι αρκετά κουραστικό να βρεις τι ακριβώς θέλεις για τον καθένα και να τα καταφέρεις μέσα από την αφόρητη κίνηση που έχεις να αντιμετωπίσεις! Η επιθυμία για την ανταλλαγή δώρων δεν αλλάζει έτσι προσπάθησα να βρώ τα πιο ωραία giftboxes ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας και φέτος. Ας αρχίσουμε την λίστα των δώρων από εμάς τις γυναίκες που έχουμε ποικιλία πραγμάτων που θα μπορούσε να μας ευχαριστήσει πιο εύκολα…

  • Εξαρτάται τι θέλετε και ποιες είναι οι ανάγκες σας γιατί η CLINIQUE έχει διάφορα giftboxes που μπορεί να σας καλύψουν. Προτιμώ τις διαχρονικές αξίες και μου αρέσει το δώρο να είναι χρηστικό επίσης. Το σετ περιποίησης προσώπου –Clinique Merry Moisture Set είναι εκείνο που θα σα ικανοποιήσει αρκετά. Η Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator με ενεργό νερό αλόης δίνει στην επιδερμίδα την ευκαιρία να έχει 72 ώρες ασταμάτητης ενυδάτωσης η οποία προσφέρει άμεση αύξηση της υγρασίας. Το Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm ενυδατώνει τα χείλη με Βιταμίνη Ε, μάνγκο και βούτυρο καριτέ και αφήνει ένα διάφανο, φυσικό χρώμα.
  • Το Casmere Rose Sympone Eau de Parfum του KORRES, περιέχει αφρόλουτρο και γαλάκτωμα σώματος  με εκλεπτυσμένες νότες cashmere προσφέροντας το διακριτικό άρωμα του τριαντάφυλλου, δίνοντας  τη φρεσκάδα του πράσινου μήλου και του κίτρου.
  • Το Caudalie Hydration Must-Haves Gift Set συμπεριλαμβάνει μια σειρά από τα καλύτερα προϊόντα ενυδάτωσης που θα ικανοποιήσει και την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα. Η σειρά περιέχει ότι χρειάζεται για μια λαμπερή και σωστά ενυδατωμένη επιδερμίδα. Περιέχειτο Vinosource S.O.S Thirst Quenching Serum, την κρέμα προσώπου Moisturizing Sorbet και την Moisturizing Mask.
  • Η FREZYDERM – PROMOPACK περιέχει τρία χρήσιμα προϊόντα.

Το ντεμακιγιάζ καθαρισμού 4 in 1 είναι ότι πιο χρήσιμο για όλες τις εποχές!Θα βρείτε ένα απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού για το πρόσωπο, το λαιμό και τα μάτια.

Το Mild Wash Liquid απαλό υγρό καθαρισμού για κανονικές και ευαίσθητες επιδερμίδες σε περιπτώσεις δερματίτιδας και δυσανεξίας στα κοινά αλκαλικά σαπούνια.

Τέλος το Facial Scrub προσφέρει 91% αύξηση δερματικής ενυδάτωσης. Απαλό και δροσερό gel που απομακρύνει τα νεκρά κερατινοκύτταρα.

Με τέσσερις διαφορετικές επιλογές σίγουρα θα αποφασίσουμε πιο εύκολα τι ταιριάζει σε κάθε περίπτωση και θα χαρούμε να το γιορτάσουμε δίνοντας την ευκαιρία να φροντίζομαι απλά τον εαυτό μας.

Photo credits: @markusspiske (unsplash)

You may also like