Πρωτοψάλτη και Αρβανιτάκη μαζί @ Διογένης studio

protopsalti_arvanitaki590Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη ενώνουν τις φωνές τους σε μία μουσική σύμπραξη στον ανανεωμένο χώρο του Διογένης studio, από την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο οι δύο τραγουδίστριες θα βρίσκονται μαζί επί σκηνής για τρεις ώρες, παρουσιάζοντας τις ωραιότερες δημιουργίες τους σε ένα μουσικό πρόγραμμα, όπου γνωστά και αγαπημένα τραγούδια εναλλάσσονται με ένα μαγικό τρόπο.

«Πρόκειται για μία καινούρια παρέα όσο και παλιά. Υπάρχει η χαρά της συνάντησης και η χαρά της αποδοχής του έργου της μίας και της άλλης. Όλα αυτά τα χρόνια, η κάθε μία μας συνάντησε σημαντικούς ανθρώπους της μουσικής, του λόγου και της τέχνης του τραγουδιού. Γι’ αυτόν τον λόγο πιστεύω ότι είναι η καλύτερη στιγμή που συναντιόμαστε και ότι όλο αυτό το ταξίδι και οι εμπειρίες, μόνο καλό μπορούν να δώσουν σε αυτήν τη συνεργασία» ανέφερε η Ελευθερία Αρβανιτάκη, κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στη μουσική σκηνή Διογένης studio.

Για την ιδιαίτερη σχέση και εκτίμηση που τις ενώνει, μίλησε η δημοφιλής τραγουδίστρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη. «Βρεθήκαμε επειδή επιθυμήσαμε η μία την άλλη. Βρεθήκαμε ξανά γιατί κουβαλάμε στις αποσκευές μας αισιοδοξία, συναίσθημα, μουσική, φιλία και ωριμότητα. Γιατί θέλαμε να ξαναθυμηθούμε “παλιές μουσικές”, να ξαναζήσουμε παλιά σκιρτήματα της καρδιάς, με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, με μία καινούρια ωριμότητα, προπάντων, όμως, με ένα υγιές συναίσθημα και με πλήρη αποδοχή της λέξης “συνεργασία”. Έτσι, αποφασίσαμε με την Ελευθερία να καταθέσουμε ό,τι μας συγκινεί, ό,τι μας κάνει να ριγούμε, ό,τι μας κάνει να αισιοδοξούμε. Περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία και χαρά να ξεκινήσουμε, για να σας ξεδιπλώσουμε όλες τις εμπειρίες μας και όλα αυτά που έχουμε ονειρευτεί».

protopsalti arvanitakiΤη δική του ξεχωριστή πινελιά σε αυτήν την παράσταση και στα ντουέτα των ερμηνευτριών έχει βάλει ο γνωστός συνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης, καθώς, όπως αποκάλυψαν οι δύο τραγουδίστριες, «δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτήν την παρέα ο Σταμάτης».

Οι δύο καλλιτέχνιδες δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στις δύσκολες εποχές που περνάει η χώρα, ενώ μίλησαν και για την απόφασή τους να μειώσουν τις τιμές. «Είχαμε συνειδητοποιημένη και εμπεδωμένη, από πολύ καιρό, την άποψη ότι έπρεπε οι τιμές να είναι χαμηλές, γιατί ξέρουμε σε τι κόσμο ζούμε, ξέρουμε ότι αυτός ο χειμώνας είναι πολύ δύσκολος» σημείωσε η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ενώ η Άλκηστις Πρωτοψάλτη συμπλήρωσε: «Υπάρχει απόλυτος σεβασμός στο κοινό και στον κόσμο. Ζούμε μία κοινωνικοπολιτική θύελλα, γι’ αυτό ευθυγραμμιζόμαστε σε αυτό που συμβαίνει και στις ανάγκες του κόσμου».

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται στο tickethour.com, σε επιλεγμένα καταστήματα Vodafone αλλά και τηλεφωνικά στο 210-9425754.

You may also like