Πρόταση για βιβλίο: “Οι επτά θάνατοι της Έβελιν Χαρντκάστλ”

Είσαι καλεσμένος σε πάρτι όπου ένας φόνος πρόκειται να συντελεστεί. Κι είσαι εσύ αυτός που πρέπει να βρει τον δολοφόνο.
Ένα ευφυές αστυνομικό μυστήριο που θα σας κάνει συμμέτοχους σε μια σύνθετη σπαζοκεφαλιά.

Στον αποψινό χορό κάποιος θα δολοφονηθεί. Δεν θα μοιάζει με φόνο και γι’ αυτό ο ένοχος θα μείνει ατιμώρητος. Αποκαταστήστε αυτή την αδικία και θα σας δείξω πώς να φύγετε.

Έτσι ξεκινά το δυνατό ντεμπούτο του Βρετανού Stuart Turton, ένα κλασικό βιβλίο μυστηρίου στα πρότυπα της Αγκάθα Κρίστι ξαναειπωμένο με τον τρόπο της γενιάς του Netflix. Από τον Ηρακλή Πουαρό ως το Inception και από τη Μέρα της Μαρμότας στο Black Mirror, ο Stuart Turton συλλέγει πολλές από τις γνωστές φόρμες του είδους και τις επεξεργάζεται δημιουργώντας κάτι εντελώς φρέσκο και αξέχαστο. Ένα ευφυές, αληθινά πρωτότυπο αστυνομικό που κέρδισε το Βραβείο Costa Πρωτοεμφανιζόμενου Συγγραφέα και κυκλοφορεί ή αναμένεται να κυκλοφορήσει σε περισσότερες από 20 χώρες.
Προοριζόταν για γιορτή, καταλήγει τραγωδία. Ενώ στον ουρανό σκάνε πυροτεχνήματα, η Έβελιν Χαρντκάστλ σκοτώνεται. Δεν θα πεθάνει, όμως, μόνο μία φορά. Ώσπου να καταφέρει να εξιχνιάσει τον φόνο της ο Έιντεν –ένας από τους προσκεκλημένους στο πάρτι στο Μπλάκχιθ– η μέρα θα επαναλαμβάνεται, ξανά και ξανά. Και κάθε φορά, θα τελειώνει με τον ίδιο μοιραίο πυροβολισμό. Ο μόνος τρόπος να σπάσει ο κύκλος είναι ο εντοπισμός του δολοφόνου.

ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ BOOKS ARE MY BAG
ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ GUARDIAN, I PAPER, FINANCIAL TIMES ΚΑΙ DAILY TELEGRAPH
«Παραδοθείτε στη μαγεία του… Εντελώς εθιστικό».
Val McDermid, συγγραφέας

«Διά του παρόντος ανακηρύσσω τον Stuart Turton τον Τρελοκαπελά του αστυνομικού μυθιστορήματος. Οι επτά θάνατοι είναι ένα έργο μοναδικό, αναζωογονητικό και ευφυές. Αληθινά πρωτότυπο, ένα υπέροχο ανάγνωσμα. Το έκανα φύλλο και φτερό».
Ali Land, συγγραφέας

«Ένα βιβλίο-βόμβα για τον εγκέφαλό σας. Ένα τρομερά πρωτότυπο, απολαυστικό, ακαταμάχητο αστυνομικό μυθιστόρημα».
Daily Express

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

You may also like