Πρόταση για θέατρο: “Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε” , με την Κάτια Δανδουλάκη

teatro 2Μία πολύ ενδιαφέρουσα θεατρική παράσταση φιλοξενείται στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη για φέτος το χειμώνα. Το Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε είναι μία αστυνομική κωμωδία στην οποία πρωταγωνιστούν αγαπημένοι και ταλαντούχοι ηθοποιοί.

Το έργο πραγματεύεται το μυστήριο της εξαφάνισης ενός άνδρα σε ένα ορεινό θέρετρο στη Γαλλία κατά τη δεκαετία του ’50. Η υπόθεση δεν ξεδιαλύνεται παρά μόνο την τελευταία στιγμή της παράστασης… Κανείς δεν περιμένει αυτό το φινάλε!

Το εν λόγω έργο αντλεί την έμπνευσή του από το αστυνομικό έργο του Ρομπέρ Τομά «Η παγίδα». Την ευρηματική σκηνοθεσία υπογράφουν οι ταλαντούχοι Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας, ενώ πρωταγωνιστές είναι οι: Κάτια Δανδουλάκη, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Τάσος Χαλκιάς, Τζόυς Ευείδη, Έλενα Κρίτα και Παντελής Καναράκης.

Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον αστυνομικό έργο με καίρια κωμικά στοιχεία και το πιο απρόσμενο τέλος. Είναι σημαντικό όσοι παρακολουθήσουν την παράσταση να μην αποκαλύψουν το τέλος της σε άλλους! Η παράσταση κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών με τις ανατροπές και τις χιουμοριστικές σκηνές, με τον Παντελή Καναράκη να ερμηνεύει με εξαιρετικό χιούμορ τον «αβανταδόρικο» ρόλο του, ενώ η Κάτια Δανδουλάκη πραγματικά «γεμίζει τη σκηνή» με την παρουσία και την ερμηνεία της. Είναι μία παράσταση που αξίζει να δει κανείς, ειδικά αν του αρέσουν τα εντυπωσιακά θεατρικά εφέ και οι ενδιαφέρουσες αστυνομικές ιστορίες με απρόοπτο φινάλε.

teatro 3Θέατρο “Κάτια Δανδουλάκη”
Αγ. Μελετίου 61Α, Κυψέλη
Τηλ. κρατήσεων: 210-8640414
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη (λαϊκή) 7.30 μ.μ., Σάββατο (λαϊκή) 6 μ.μ., Κυριακή 5.45 μ.μ., Πέμπτη, Παρασκευή 9 μ.μ., Σάββατο 9.15 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων: € 20, 16, 13.

You may also like