Πως θα διατηρήσετε την γιορτινή ατμόσφαιρα στο σπίτι για λίγο καιρό ακόμη

Οι γιορτές και οι προετοιμασίες του σπιτιού μας χαρίζουν χαρά και προσμονή αλλά όταν τελικά εκείνες τελειώνουν αρκετές φορές αισθανόμαστε θλίψη. Η ενέργεια που υπάρχει όταν δημιουργείται όλο το εορταστικό κλίμα εξατμίζεται και αναμένουμε πότε θα ξαναέρθουν τα Χριστούγεννα. Εδώ λοιπόν είναι η κατάλληλη στιγμή να αλλάξουμε  την ατμόσφαιρα του σπιτιού μας. Θα μαζέψουμε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και με καινούργια στοιχεία ώστε να διατηρήσουμε το ευχάριστο κλίμα. Ανεξάρτητα από το τι στυλ είναι το σπίτι σας… Μπορείτε να συμπληρώσετε, να αλλάξετε ή να δημιουργήσετε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον το οποίο θα σας χαροποιεί καθημερινά.

Minimal διακόσμηση

    Αν το σπίτι σας είναι λιτό και δεν σας αρέσει να προσθέσετε άλλα αντικείμενα… Τότε η λύση που θα αλλάξει την ατμόσφαιρα είναι σίγουρα μεγάλα φυτά στο κέντρο του σπιτιού σας δίνοντας παρουσία και έμφαση. Αν τώρα ο φωτισμός έχει καθοριστικό ρόλο για την διάθεση σας, ωραία ιδέα θα ήταν να διατηρήσετε τα φωτάκια. Στα καινούργια σας φυτά όμως… σε όποια απόχρωση θέλετε! Διαφορετικά μπορείτε να προσθέσετε ένα γλυκό κίτρινο κρυφό φωτισμό σε σημεία που θα αποδίδει ζεστασιά ώστε να δημιουργείτε ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Opera-τικά  σκηνικά

Μήπως σας εντυπωσιάζουν τα θεατρικά σκηνικά; Μένετε άναυδοι όταν αντικρίζετε  αντικείμενα που σας ταξιδεύουν σε άλλες εποχές; Αν θέλετε να απολαμβάνετε ώρες στο σπίτι σας και αν μην σας κουράζει η ίδια ατμόσφαιρα τότε ένα τραπέζι στρωμένο με πινελιές ρομαντισμού θα έδινε καθημερινή χαρούμενη νότα στην ζωή σας. Χρωματιστά πιάτα ή ποτήρια σε ένα τραπέζι με όμορφα λουλούδια ή εσπεριδοειδή θα σας μετέτρεπαν την ημέρα σας σε γιορτή. Αν κρατήσετε την ιδέα να είναι πάντα εκεί στολισμένο, θα αισθάνεστε μια ετοιμότητα και προσμονή για όταν θα απολαύσετε το επόμενο δείπνο με την οικογένεια σας.

pexels.com/

New age

Είστε έφηβοι και οι πολλές ετοιμασίες σας κουράζουν; Διατηρήστε τον χώρο σας σε τάξη, καθαρό και προσθέστε νέες ζωγραφιές και πίνακες που σας εκφράζουν.. Είτε έχουν σύγχρονα ή μοντέρνα στοιχεία θα σας δίνουν την αίσθηση να κινήστε μπροστάστον χρόνο με κίνητρο την ανανέωση και την επιτάχυνση για ότι σας αρέσει. Οι πολλές ώρες στο σπίτι με διάβασμα ή άλλες φορές με δουλειά μας ρουφούν την ενέργεια. Ανατροφοδοτούμε με ωραίες εικόνες και σκέψεις νιώθοντας ανανεωμένοι και δημιουργικοί στον χώρο μας.

Να είστε δημιουργικοί και αισιόδοξοι… Enjoy your Life!

Photo credits: Andrea Davis/ Kaboompics.com/ pexels.com

You may also like