Πόσο καλά γνωρίζετε τα διορθωτικά concealers;

Οι ώρες ύπνου λίγες, τα ωράρια εξαντλητικά και οι καιρικές συνθήκες ξεκάθαρα εναντίον μας. Ποιος την πληρώνει; Μα φυσικά το δέρμα μας, που καταπονείται καθημερινά, με αποτέλεσμα να δείχνει θαμπό και κουρασμένο ενώ τα σπυράκια έρχονται για να μας θυμίσουν πως ακόμα και αν παραμένουμε ευλαβικά πιστές στο skincare μας, οι #badskindays πάντα θα υπάρχουν. Ευτυχώς για εμάς, οι επαγγελματίες της ομορφιάς πρέπει να περνάνε τα ίδια με εμάς, γιατί τα παστέλ concealers είναι εδώ για να μας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη και το δέρμα μας αλαβάστρινο.

Εντάξει, όλες ξέρουμε τι κάνει το παραδοσιακό concealer. Πάνω στην ίδια λογική, πατάνε και τα διορθωτικά concealer που μπορούν να εξισορροπήσουν χρωματικά την επιδερμίδα μας πανεύκολα. Θυμάστε τον τροχό των χρωμάτων και πώς τα χρώματα που βρίσκονται απέναντι το ένα από το άλλο ακυρώνονται μεταξύ τους; Αυτή είναι και η βάση μας. Το πράσινο είναι ακριβώς απέναντι από το κόκκινο χρώμα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι μια ιδανική επιλογή για να αντιμετωπίσουμε τα σπυράκια και την ερυθρότητα. Αυτό φυσικά, ισχύει εάν έχετε μερικές κατά τόπους ερυθρές περιοχές.

Εάν το πρόσωπό σας εμφανίζει έντονη ερυθρότητα στο σύνολό του, προτιμήστε ένα πράσινο makeup που θα μπορέσει να το εξισορροπήσει πριν την εφαρμογή του κανονικού. Απέναντι από το μπλε, βρίσκονται οι ροδακινί και πορτοκαλί τόνοι. Πείτε αντίο στους μαύρους κύκλους με αυτόν τον διορθωτή του χρώματος που μπορεί να κάνει πραγματικά θαύματα.

Εάν έχετε ανοιχτή επιδερμίδα, προσεγγίστε τις ροδακινί αποχρώσεις, ενώ οι πορτοκαλί επιλογές είναι πιο κατάλληλες για τις σκούρες αποχρώσεις του δέρματος. Φανταστείτε ο,τιδήποτε έχει μέσα του μωβ και μπορεί να εμφανιστεί στο πρόσωπο. Φλέβες και μελανιές λύνονται πολύ εύκολα με ένα κίτρινο διορθωτικό concealer μπορεί να βοηθήσει πολύ στην κάλυψή τους. Απλώς βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ελεγχόμενη ποσότητα, ώστε να μην δημιουργήσετε υπερβολικά κίτρινη βάση που δύσκολα καλύπτεται με το makeup. Αντίστροφα, το μωβ καταπολεμά τους κίτρινους τόνους. Έτσι, αν βρίσκεστε στο τέλος ενός μώλωπα ή υποφέρετε από οποιαδήποτε άλλα θέματα με κίτρινη χροιά, πιάστε το μωβ σας διορθωτικό και καλύψτε το.

You may also like