Πότε το κλάμα κάνει καλό…

woman cryingΟι απογοητεύσεις της ζωής είναι εκείνες που απασχολούν το μεγαλύτερο ποσοστό του χρόνου μας. Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, έρευνες έχουν αποδείξει ότι απασχολούν περίπου το 97,5 % χρόνου μας, γεγονός εξωφρενικό. Όταν ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημά σας και για να ξεσπάσετε, είναι να αρχίσετε να κλαίτε… τότε αφήστε το να βγει από μέσα σας!

1. Όταν έχετε ξεμείνει από τρόπους για να παρηγορήσετε κάποιον φίλο σας και το κλάμα είναι ο μόνος τρόπος για να ξεσπάσουν τα καταπιεσμένα συναισθήματα.

2. Όταν έχετε χαθεί εντελώς στον δρόμο, το GPS σας δεν έχει σήμα, και δεν υπάρχει κανένα σημάδι του πολιτισμού για τα μίλια.

3. Όταν συνειδητοποιείτε ότι το μόνο πράγμα που νιώθετε για το μέλλον σας, είναι η απόλυτη αβεβαιότητα και δεν έχετε καμία ιδέα του τι είναι αυτό που θέλετε να κάνετε. Αν λοιπόν αισθάνεστε απελπισμένοι και έτοιμοι να βάλετε τα κλάματα, κάντε το.

4. Όταν βλέπετε ταινίες όπως το Les Miserables, το Stepmom ή το Magnolias, δεν έχει σημασία πόσες φορές το έχετε δει, δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

5. Όταν παίρνετε τη διάγνωση που ποτέ δεν θα θέλατε να είχατε ακούσει.

6. Όταν στέκεστε στον διάδρομο του αεροδρομίου, μετά την αποβίβαση από έναν ατέλειωτο ταξίδι, και κάνεις δεν φαίνεται να γνωρίζει τι συνέβη στις αποσκευές σας. Το ίδιο ισχύει όταν αποχωρίζεστε αγαπημένους σας σε αεροδρόμια ή άλλους σταθμούς για να φύγετε.

7. Όταν είσαστε τόσο θυμωμένοι που τρέμετε, και το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να ουρλιάξετε σε κάποιον. Μερικές φορές η μόνη εναλλακτική λύση που απομένει είναι πέντε λεπτά λυγμών.

large_(2)

8. Όταν λάβετε μια πρόσκληση σε γάμο, ή, ακόμα χειρότερα, ανακοίνωση για ένα μωρό, το όποιο απέκτησε ο πρώην- μεγάλος έρωτας της ζωής σας.

9. Όταν το νέο σας τηλέφωνο γλιστρά από τα χέρια σας και σπάει η οθόνη του.

10. Όταν σε έναν φίλο σας έχει συμβεί κάτι εξαιρετικά υπέροχο που αποκαθιστά την πίστη σας στο σύμπαν, ιδίως εάν η πίστη σας είχε ταραχτεί. Τα δάκρυα χαράς είναι εξίσου ευπρόσδεκτα για όλους!

κείμενο: Λίνα Γριβογιάννη

You may also like