Date Your Architect 25-26 & 27 Μαΐου στην Τεχνόπολις

proplusma arkitektonesΣτο πλαίσιο της έκθεσης “Home Refresh: Προτάσεις Οικονομικής Ανακαίνισης / Ανανέωσης Χώρων” του Design Lab, που θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων στις 25,26 και 27 Μαΐου, οι pro.plus.ma arkitektones θα πραγματοποιήσουν την ανοιχτή προς το κοινό παρουσίαση του Date Your Architect. Πρόκειται για το νέο ανατρεπτικό project, που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, καθώς αποτελεί τη μεγάλη ανατροπή στο χώρο της Αρχιτεκτονικής Ανακαίνισης και του Interior Design.

Το “Date Your Architect” είναι το νέο εξειδικευμένο τμήμα Αρχιτεκτονικής Ανακαίνισης και Interior Design, που δημιούργησαν οι pro.plus.ma arkitektones. Ασχολείται με την άμεση προσέγγιση και επίλυση των αρχιτεκτονικών σας ερωτημάτων, με στόχο τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του χώρου σας. Το “Date Your Architect” είναι μια One Date Συνάντηση ανάμεσα σ’ εσάς και τους pro.plus.ma arkitektones, που θα σας προσφέρει μια συγκεκριμένη αρχιτεκτονική πρόταση προσαρμοσμένη αποκλειστικά στο δικό σας σπίτι.

Πώς μπορώ να κάνω ένα “Date Your Architect” ?
Για να πραγματοποιήσετε το δικό σας “Date Your Architect”, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1- Κλείνετε τηλεφωνικά τη  δική σας One Date Συνάντηση  με τους pro.plus.ma arkitektones .
2- Έρχεστε στο αρχιτεκτονικό γραφείο  τους, όπου μαζί με το εξειδικευμένο τμήμα “Date Your Architect” έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με τους αρχιτέκτονες τρόπους και ιδέες σχετικά με το πώς μπορείτε να ανανεώσετε το χώρο σας.
KONKARDAΤι αλλαγές πρέπει να γίνουν; Ποιο ύφος, ποια χρώματα και υλικά προτείνουν οι αρχιτέκτονες αποκλειστικά για το δικό σας σπίτι; Ποια είναι τα συγκεκριμένα έπιπλα με τα οποία μπορείτε να διαμορφώσετε την ατμόσφαιρα και τον χαρακτήρα που θέλετε να έχει ο χώρος σας; Μέσα από τη διεξαγωγή της Αρχιτεκτονικής Συνάντησης, θα αποκτήσετε μια πλήρη εικόνα για το ύφος που ταιριάζει στο χώρο σας αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να το δημιουργήσετε, απαντώντας σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα, σύμφωνα πάντα με το δικό σας προϋπολογισμό.
Επικοινωνήστε με τους pro.plus.ma arkitektones, για να κλείσετε το δικό σας Date Your Architect:

You may also like