Πώς θα φορέσεις τα σκισμένα σου jeans

denim and denimΟι fashionistas είναι παθιασμένοι με αυτά και όχι αδίκως: άνετα, casual και αρκετά ροκ, τα σκισμένα τζιν μεταμορφώνουν με wild τρόπο το στιλ κάθε γυναίκας, αλλά έχουν και αυτά τα μυστικά τους. Ας τα ανακαλύψουμε μαζί!

Από πλευράς της μόδας, τα σκισμένα τζιν είναι και πάλι εδώ, αν και ουσιαστικά μπορεί κανείς να πει με ασφάλεια ότι δεν έφυγαν και ποτέ. Ήδη από την δεκαετία του ’80 το destroyed look στα denim παντελόνια ήταν καθιερωμένο, φέτος όμως στην πρώτη θέση της προτίμησης βρίσκονται τα τζιν εκείνα που δείχνουν να είναι τα αγαπημένα μας, και το 2014 έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα: όλες οι κοπές και τα στιλ επιτρέπονται, από τα φαρδιά boyfriend jeans μέχρι τα πολύ στενά skinny και οι προτάσεις των γκουρού της μόδας είναι πολλές για κάθε περίπτωση!  Πάμε να τις δούμε;

Χρώμα: Προσθέστε φωτεινές πινελιές από κίτρινο ή πορτοκαλί που θα αναδείξουν το νέο σας αγαπημένο παντελόνι.

Έμφαση στο κάτω μέρος: Το Μιλάνο δίνει το σήμα εδώ και η οδηγία είναι σαφής. Συνδυάζουμε ανοιχτόχρωμα σκισμένα τζιν με λαμπερά αξεσουάρ και ένα διακριτικό T-shirt ώστε η προσοχή να στραφεί στο ιδιαίτερο design του παντελονιού.

emfasi katw meros

Skinny jeans, skinny body: Τα μαύρα τζιν είναι η απόλυτη «δίαιτα» για τα πόδια. Για να πετύχετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, επενδύστε στην απλότητα του υπόλοιπου outfit και αποφύγετε τα ανοιχτά χρώματα (εκτός του άσπρου).

whiteΛευκό και αθλητικό: μην σας τρομάζει το ανοιχτόχρωμο τζιν. Ο καλύτερος συνδυασμός του είναι ένα mix and match από elegant blazer με αθλητικά παπούτσια και το ανάλαφρο συναντά το business στο λεπτό!

Personal touch: Μεταξωτό σακάκι ή μαντό, πρωτότυπη τσάμπα, γυαλιά ηλίου με εκτυφλωτικό σκελετό, γόβες σε εντυπωσιακό χρώμα και μια τσάντα με ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Κάπως έτσι ορίζεται το glam rock και το σκισμένο σας τζιν είναι η καλύτερη παλέτα πολυτέλειας!

personal touch

Fall Fashion: Μια που το σκισμένο τζιν θα φορεθεί πολύ και το φθινόπωρο, ας πάρουμε μερικές ιδέες, όπως αυτή η ιδιαίτερη πρόταση cropped σακακιού και τσάντας σε φωτεινό χρώμα. Ας ελπίσουμε μόνο η γούνα να είναι οικολογική, ε;

fall

Fringe Fashion: Και σκισμένο τζιν και κρόσσια; Μην διστάζετε, αυτή την εποχή όλα επιτρέπονται, είτε σε στην τσάντα, είτε στα παπούτσια, είτε ακόμη και σε ένα τζάκετ!

Denim on Denim: Ακολουθήστε το hip παράδειγμα του διπλού jeans effect, και συνδυάστε με πολυτελή αξεσουάρ (κοσμήματα ή μια υπερμεγέθη τσάντα) για extra glam.

Bermuda: Σκισμένη βερμούδα; Φέτος μπορείτε να το τολμήσετε χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος και προσθέστε πινελιές χρώματος που θα μεταφέρουν τους πάντες στην τροπική ζώνη των διακοπών αμέσως μόλις σας δουν!

bermuda

 Extra Tip: Πώς θα φτιάξετε μόνες σας το σκισμένο τζιν

Μπορεί να θεωρούνται «χαλασμένα», αυτό όμως δεν τα κάνει και φτηνά, όπως γνωρίζετε πολύ καλά. Γιατί λοιπόν να μην τα φτιάξετε μόνες σας; Αναζητήστε ένα αγαπημένο σας μοντέλο που θα λειτουργήσει ως πρότυπο την ώρα που θα πιάσετε το ψαλίδι στα χέρια, αλλά προσοχή, μην αρχίσετε να κόβετε αμείλικτα! Για να πετύχετε τις μεγάλες τρύπες που είναι το trend της στιγμής, κόψετε μια τρύπα στο επιθυμητό μέγεθος και στη συνέχεια επεξεργαστείτε τις άκρες με γυαλόχαρτο για να δώσετε το used look. Για μικρές οριζόντιες κοπές, τρίψτε πρώτα το σημείο με γυαλόχαρτο, κάντε ένα μικρό άνοιγμα με το ψαλίδι και το υπόλοιπο ύφασμα σκίστε το με το χέρι για εγγυημένο destroyed look.

Σχετικά άρθρα:
Trend Report: Πώς θα φορέσουμε το γαλάζιο πουκάμισο
Λευκό Τζιν : Ιδανικό για το καλοκαιρι
Jeans με ψηλά τακούνια; Φυσικά…

You may also like