Πώς μπορείς να κρατήσεις λίγο ακόμη το Sun kissed look

Η ευλογία της Ελλάδας είναι πως το καλοκαίρι της διαρκεί περισσότερο απ’ όσο λένε τα ημερολόγια. Πράγμα που σημαίνει πως ακόμη και μετά το Δεκαπενταύγουστο που, πολλοί έχουν την (κάκιστη, λέμε!) τάση να εύχονται “καλό χειμώνα”, μπορούμε να συνεχίσουμε τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις. Και βέβαια θέλουμε η καλοκαιρινή διάθεση να διακατέχει και την εμφάνισή μας. Γιατί όχι, λοιπόν, και το makeup μας; Διατήρησε, λοιπόν, το look που σου χάρισαν οι ακτίνες του ήλιου λίγο ακόμη!

               Απολύτως απαραίτητη στο καλοκαιρινό σου νεσεσέρ είναι μία bronzer πούδρα. Ταμπονάρισέ την απαλά αφότου έχεις εφαρμόσει το foundation σου με έμφαση στα μήλα του προσώπου, το μέτωπο και την άκρη της μύτης σου.

                            

               Αν θέλεις να προσθέσεις κι ένα ελαφρύ effect αναψοκοκκινίσματος που να θυμίζει παιχνίδια στον ήλιο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μικρές πινελιές ρουζ.

            

                           Και βέβαια, γιατί να μη δώσουμε και στα χείλη μας μία γλυκιά κοραλλένια όψη… για φίλημα;

            Εννοείται πως θέλουμε να επιδείξουμε για λίγο ακόμη το μαύρισμά μας, οπότε σημασία έχει κι η σωστή περιποίηση του δέρματος μετά την ηλιοθεραπεία μας. Το ιδανικό είναι ένα after sun προϊόν που θα ενυδατώσει το δέρμα μας, διατηρώντας έτσι και το “ψημένο” μας χρωματάκι.

               Αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα ή αν απλά νιώθεις πως το μαύρισμά σου υποχωρεί, μπορείς να το διατηρήσεις λίγο ακόμη με ένα autobrozant προϊόν που θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σου και παράλληλα θα δώσει ένα ομοιόμορφο και λαμπερό bronze αποτέλεσμα.

              

               Ας μη μείνει η καλοκαιρινή ανεμελιά μόνο στις φωτογραφίες μας, αλλά… ας τη φορέσουμε κιόλας!

You may also like