Πώς να απαλλαχτείτε από την ενοχλητική ψαλίδα

Η ψαλίδα, είναι ο μόνιμος εχθρός των μαλλιών. Τόσο των κοντών όσο και των μακριών. Και αυτό γιατί δεν έχει να κάνει μόνο με το μήκος, αλλά και με την ποιότητα της τρίχας. Και για τα πρακτικά, υπάρχουν γυναίκες, εκεί έξω που δεν έχουν αποκτήσει ποτέ τους. Και όμως. Και ναι τις ζηλεύουμε και εμείς, όσο και εσείς.

Συνήθως η ψαλίδα, ομολογεί, ελλιπή φροντίδα της τρίχας. Φροντίστε να διατηρείτε τα μαλλιά σας ενυδατωμένα, και μην διστάσετε να ρωτήσετε τον κομμωτή σας για κάποια θεραπεία, απευθυνόμενη στον δικό σας τύπου μαλλιών και τις ανάγκες του. Τα conditioner, οι μάσκες και τα λάδια μαλλιών, κρίνονται επιτακτικά, σε πολλές περιπτώσεις. Το παραδοσιακό καθάρισμα των ακρών, θεωρείται επιτακτικό, ακριβώς για το λόγο ότι ξεκουράζει την τρίχα, και την βοηθάει να αναπτυχθεί γερή. Πολλές κοπέλες στην προσπάθειά τους να τα μακρύνουν και φοβούμενες, πως οι κομμωτές ποτέ δεν αρκούνται στις άκρες, αλλά τους στερούν το πολυπόθητο μήκος, φοβούνται να επισκεφτούν κάποιο κομμωτήριο. Αλλά όλες έχουμε κάποιον αγαπημένο κομμωτή, που μένει πιστός σε αυτά που του ζητάμε και προσπαθεί πάντα για το καλύτερο της κόμης μας.

Zητήστε από τον κομμωτή σας ένα κούρεμα που να μειώνει το χρόνο για το πιστολάκι. Δεδομένου πως η καθεμία, έχει τον δικό της τρόπο ζωής, οφείλει να έχει και το δικό της προσωπικό χτένισμα, που την εξυπηρετεί βάσει αυτού. Αν για παράδειγμα ο χρόνος που αφιερώνετε για την εμφάνισή σας, είναι περιορισμένος, τότε προτιμήστε ένα μήκος που θα μπορεί να γίνει ένα εύκολο και χαλαρό ponytail.

Προτιμήστε βούρτσες με φυσική τρίχα, και όχι με μεταλλική. Μιας και οι πρώτες, δεν προκαλούν στατικό ηλεκτρισμό. Οι μεταλλικές βούρτσες, είναι καλό να χρησιμοποιούνται μόνο από τους επαγγελματίες, γιατί είναι πολύ ευκολότερο να κάψουμε τις τρίχες, πάνω στην προσπάθειά μας να τα ισιώσουμε.

Προσπαθείτε, να μην κολλάτε κάθετα το πιστολάκι στα μαλλιά, αλλά ο αέρας του να φεύγει στο πλάι. Ενώ, στην περίπτωση που δεν έχετε κάποια έξοδο, και τα μαλλιά σας, σας επιτρέπουν, να μείνουν χωρίς styling, μη διστάσετε να τα αφήσετε να στεγνώσουν φυσικά.

You may also like