Διαγωνισμός για #ligospitiakoma από την ΙΚΕΑ μέσω των social media

Πριν από λίγες μέρες είχαμε την χαρά να ζήσουμε από κοντά τι σημαίνει για τους ανθρώπους του ΙΚΕΑ #ligospitiakoma, όταν μας κάλεσαν στο Θησείο, στο The Sowl, για να μας παρουσιάσουν την εν λόγω καμπάνια.

Όπως “νιώσαμε”, το συγκεκριμένο μήνυμα ( ή hashtag) αποτελεί την καλύτερη έμπνευση για όλους εμάς που θέλουμε να ζήσουμε λίγες στιγμές ακόμα στο σπίτι μας!

Παράλληλα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο life coach Δημήτρης Τσέλιος, αναφέρθηκε στο πώς μπορούμε να διαχειριστούμε καλύτερα τον χρόνο μας για #ligospitiakoma, ενώ εξειδικευμένοι διακοσμητές της ΙΚΕΑ έδωσαν χρήσιμες συμβουλές για να ανανεώσουμε το σπίτι μας, δημιουργώντας ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα!

Στο κλίμα της νέας καμπάνιας ήταν και η 3INA (προφέρεται MINA), το ανατρεπτικό brand ομορφιάς, μας έδωσε #ligoxromaakoma, ακολουθώντας τις ανοιξιάτικες τάσεις στο μακιγιάζ! Και ναι το δοκιμάσαμε κι εμείς… (όπως θα δείτε στις φωτογραφίες)

Και τώρα, ήρθε η δική σας σειρά να δηλώσετε ποιες είναι αυτές οι στιγμές που θέλετε να διαρκέσουν λίγο ακόμα και να κερδίσετε ένα μεγάλο δώρο! Είναι τα πρωινά που θέλετε να χουζουρέψετε στο κρεβάτι, πίνοντας δυο γουλιές καφέ παραπάνω; Είναι τα κυριακάτικα πρωινά που θέλετε να απολαμβάνετε μέχρι το απόγευμα; Ή το αγαπημένο σας τραγούδι που θέλετε να ακούσετε λίγο ακόμα πριν πάτε για ύπνο;

Η IKEA, λοιπόν, μας καλεί να ανεβάσουμε το δικό μας post (σε facebook, twitter και Instagram), γράφοντας τι θα θέλαμε να απολαμβάνουμε στο σπίτι μας λίγο ακόμα, με το hashtag #ligospitiakoma, διεκδικώντας έτσι μία δωροκάρτα, αξίας 3.000€.

Με κάθε δικό μας #ligospitiakoma συμβάλλουμε ώστε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε την Ημέρα Λίγο Σπίτι Ακόμα, στις 25 Απριλίου – μια ημέρα αφιερωμένη σε όλες τις στιγμές που θέλει ο καθένας μας – όπου και θα αποκαλυφθεί ο νικητής του μεγάλου δώρου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο: http://www.ikea.gr/ligospitiakoma/

 

You may also like