Πώς ο άνδρας εκφράζει την αγάπη του!

being a gentlemanΑν σας απασχολεί το γεγονός ότι ο σύντροφός σας δεν λέει συχνά το “σ’αγαπώ” πολύ συχνά, ηρεμείστε. Μπορεί να το εκφράζει καθημερινά και να μην το “ακούτε”!

Τρυφερές κινήσεις
Το να ακούτε το “Σ ‘αγαπώ” μπορεί να είναι σημαντικό για εσάς, αλλά η αγάπη δεν στηρίζεται στις λέξεις…Μερικοί άνδρες μπορούν να εκφράσουν την αγάπη τους μέσα από τη σωματική επαφή», λέει η Barbara Fredrickson, PhD και συγγραφέας. Το σεξ είναι ένα μέσο για να το πουν, αλλά μπορείτε να την αισθανθείτε από κάποιες τρυφερές κινήσεις ή κάποιο άγγιγμα “Μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά και επιπλέον τη φροντίδα των παιδιών, αισθάνομαι πάντα την αγάπη όταν ο σύζυγός μου τρίβει την πλάτη μου κάθε βράδυ μέχρι να κοιμηθώ”, υποστηρίζει μία αναγνώστρια.

Σας προσέχει
Μπορεί να σας τι εκφράσει με τόσο διακριτικό τρόπο που μόλις το παρατηρήσετε, “Είναι λίγο ανόητο, αλλά μοιραζόμαστε μια οδοντόβουρτσα με δύο βούρτσάκια κι αφού πλύνει τα δόντια του, πάντα αλλάζει ο άνδρας μου το βουρτσάκια για να μην χρειαστεί να το κάνω εγώ” . “Παραγγέλνει το κρασί που μου αρέσει κι ας μην ειναι το αγαπημένο του.’ Είναι κάποιες πράξεις ιπποτισμού, που δείχνουν τα συναισθήματά του. ” Δεν με αφήνω ποτέ να κουβαλήσω, κάτι, οτιδήποτε” ” Ο σύζυγός μου μού αφήνει πάντα τη πιο άνετη μεριά του καναπέ” ..
Σας θυμίζουν κάτι αυτα;

Βοηθάει στο σπίτι
Όταν εργάζεστε και οι δύο και ο σύντροφός σας “συνεργάζεται” στις δουλειές του σπιτιού , είναι ενας τρόπος να σας δείξει πόσο σημαντική είστε γι αυτόν. Κανένας δεν κάνει δουλειές επειδή του αρέσει ή γιατί έχουν πλάκα. Οπότε όταν το κάνει, χωρίς μάλιστα να του το ζητήσετε, σημαίνει πολλά!

71846556525030389_lZFE0A13_cΘέλει να κάνετε πράγματα μαζί
Ίσως ο φίλος σας δεν είναι ιδιαίτερα συναισθηματικός, αλλά θέλει να ταξιδεύει να παρακοουθεί παραστάσεις και συναυλίες ή απλά να κάνετε πράγματα μαζί…. Τι σημαίνει; ότι θέλει να περνάει χρόνο μαζί σας! Κάποιοι άνδρες όταν μοιράζονται εμπειρίες με την αγαπημένη τους, αισθάνονται πιο πλήρεις. Την επόμενη φορά που θα οργανώσει μία απόδραση ή μία κοινή δραστηριότητα, μην τον “πάρετε από τα μούτρα”…απλά απολαύστε το!

Σας βοηθάει στα δύσκολα
Υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος που στο γάμο λένε ότι “είμαστε μαζί στις καλές και στις άσχημες στιγμές”, σωστά; Ενας άνδρας που θέλει να είναι κοντά σας όταν τα πράγματα είναι δύσκολα, σημαίνει ότι σας αγαπά ούτως ή άλλως.
Κάποιες γυναίκες ένιωσαν τη συμπαράσταση και την πραγματική αγάπη από τον σύντροφό τους, τις δύσκολες μέρες και νύχτες του αποκλειστικού θηλασμού, μετά τη γέννα, όταν ήταν εκεί δίπλα τους κάθε στιγμή!

stock-footage-romantic-young-couple-working-on-laptop-together-while-lying-on-floor-indoorsΤο γράφει
Μπορεί ένα θέμα ανδρικό, αλλά κάποιες φορές οι άνδρες δυσκολεύονται στο να εκφράσουν δυνατά την αγάπη τους. Ωστόσο, αν τους δώσετε ένα χαρτί κι ένα μολύβι- ή ένα πληκτρολόγιο- μπορεί να τα καταφέρουν! Μία αναγνώστρια γράφει :”Με το σύζυγό μου γράφουμε emails στην κόρη μας για να μπορέσει να τα διαβάσει αργότερα. Σε αυτά τα “γράμματα” πάντα γράφει τα πιο γλυκά κι αγαπημένα πράγματα για μένα, που σε μένα δεν θα τα έλεγε ποτέ!” Η Fredrickson συμφωνεί ότι αυτός δεν ειναι ο τρόπος για να πει το “σ’αγαπώ”, αλλά αυτό είναι το νόημα και συνεχίζει ότι οι άνδρες εκφράζουν την αγάπη τους δειχνοντας την εκτίμησή τους για εσάς, μία σκέψη και κίνηση για έναν διαφορετικό τρόπο έκφρασης του παραδοσιακού “σ’αγαπώ”!

Πηγή: http://www.redbookmag.com

You may also like