Ρεκόρ εισιτηρίων για την ταινία “Η Αγάπη έρχεται στο Τέλος” !

Η αγάπη έρχεται στο τέλος~530071-418-1(1)Η αγάπη έρχεται στο τέλος αλλά και η επιτυχία αφού η ταινία του Βασίλη Κεχαγιά κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου και να κάνει ρεκόρ εισιτηρίων από την πρώτη μέρα προβολής της

Η ταινία που βγήκε στους κινηματογράφους την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Πρόκειται για τρεις ερωτικές ιστορίες με happy end! Οι ήρωες των ιστοριών αυτών είναι οι Τζωρτζίνα Λιώση, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Κατερίνα Γερονικολού, Πάνος Βλάχος, Μυριέλλα Κουρεντή και Νικόλας Αγγελής ενώ ο κυριότερος πρωταγωνιστής είναι ο έρωτας!

Για όσους δεν γνωρίζουν ακόμα πολλά για την ταινία, οι τρεις ιστορίες είναι : Ένα κορίτσι που φοβάται να αισθανθεί, ερωτεύεται. Ένας άνδρας που λέει ψέματα επειδή δεν τολμάει να εκφράσει αυτά που νιώθει, πρέπει τώρα να πει την αλήθεια . Κι ένα ζευγάρι που κανείς από τους δύο δεν πιστεύει στον έρωτα, δεν μπορούν να ζήσουν μακριά ο ένας από τον άλλο. Μικρές ιστορίες για τα εμπόδια του έρωτα. Αλλά και για την ομορφιά, τον ίλιγγο, τα μυστικά και τις αποκαλύψεις του. Ιστορίες για τον έρωτα που νικάει κάθε εμπόδιο. Στο τέλος.

Η ταινία από την πρεμιέρα της πέτυχε το πιο μεγάλο και εντυπωσιακό άνοιγμα Ελληνικής ταινίας τα τελευταία πέντε χρόνια!

Από την πρώτη μέρα προβολής η ταινία έκοψε παραπάνω από 20.000 κάτι που συνήθως χρειάζεται μία ή περισσότερες βδομάδες για να συμβεί!Αυτό σημαίνει ότι το 75 % των εισιτηρίων που κόπηκαν την Πέμπτη ανήκε στην «Αγάπη έρχεται στο τέλος».

Πηγή: http://www.madata.gr

You may also like