Σάββατο κι η πόλη… κοιμάται; Μπαααα!

Μπορεί να χειμώνιασε για τα καλά, αλλά κάποιοι αντιστέκονται ακόμα στη δελεαστική πρόσκληση που τους κάνουν οι… κουβέρτες τους στο σπίτι για να κουκουλωθούν! Οπότε για να δούμε τι θα δούμε στη Θεσσαλονίκη σήμερα!

 

 

Για αρχή ας αναφέρουμε πως για δωδέκατη χρονιά ξεκινάει η έκθεση «Cheap Photo, Φωτογραφία για όλους» στη γκαλερί TETTIX (Διαλέτη 3). Αν λοιπόν, σας αρέσει η τέχνη της φωτογραφίας και την εξασκείτε έστω ερασιτεχνικά, μπορείτε να επισκεφθείτε την έκθεση και να συζητήσετε με τους καλλιτέχνες που εκθέτουν τα έργα τους για τεχνικές και μικρά «κόλπα» για ένα ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα. Επίσης σας δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσετε τη φωτογραφία της αρεσκείας σας είτε πληρώνοντας το ανάλογο αντίτιμο (οι τιμές πώλησης κυμαίνονται μεταξύ 10€ και 50€) είτε ανταλλάσσοντας προϊόντα (π.χ. βιβλία ή CD) κατόπιν συνεννοήσεως με τον πωλητή. Η είσοδος είναι δωρεάν κι η έκθεση ολοκληρώνεται στις 15 Δεκεμβρίου.

Η εποχή μας χρειάζεται γέλιο και μουσική για να πάρουμε δύναμη και να αντιμετωπίσουμε ό,τι συμβαίνει. Γι’ αυτό, λοιπόν, κι ο Διογένης Δασκάλου συναντά τον Αγάθωνα στο Love Casual Living (Εθνικής Αντιστάσεως 16, Βυζάντιο). Το stand up comedy συναντά το ρεμπέτικο κι ο συνδυασμός αναμένεται εκρηκτικός με το… dalga-swing να γεμίζει το χώρο, ένα μουσικό ρεύμα που μόνο μία τέτοια συνεργασία θα μπορούσε να γεννήσει. Μαζί τους πάντα οι Monie & Monie Conniente. Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:30, ενώ για πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 2310-365425 ή το 2310-441601 .

 
Τέλος στη «Μικρή Σκηνή» (26ης Οκτωβρίου 27) μία ομάδα ταλαντούχων μουσικών από τη Θεσσαλονίκη ενώνουν τις… δυνάμεις τους και δημιουργούν ένα μουσικό σχήμα που υπόσχεται μία μελωδική αλλά κυρίως γεμάτη κέφι βραδιά ερμηνεύοντας τραγούδια που αγαπήσαμε από την ελληνική σκηνή. Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 2310-545535.
Μέχρι το επόμενο διαδικτυακό ραντεβού μας, να περνάτε καλά, ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε!

You may also like