Στη Naomi Campbell το Fashion Icon Award του CFDA

Ο θρύλος της Naomi Campbell συνεχίζεται και στα 47 της χρόνια δε σταματά να κυριαρχεί σε κάθε τι σχετικό με τη μόδα. Το Council of Fashion Designers of America αποφάσισε να της απονείμει το βραβείο του Fashion Icon, η απονομή του οποίου θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου του 2018.

«Είναι πραγματικά τιμή το να αναγνωρίζομαι από το CFDAγια τα φετινά βραβεία. Όντας από το Λονδίνο, το στυλ μου είναι εξαιρετικά επηρεασμένο από τη δυναμική, την πάντοτε μεταβαλλόμενη φύση του street culture και τη μουσική σκηνή. Μεγάλωσα στη βιομηχανία και θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους εικονικούς Αμερικανούς σχεδιαστές που με έχουν στηρίξει και επευφημήσει κατά τη διάρκεια της καριέρας μου.», είπε.

Το ίδιο βραβείο έχουν λάβει διάσημοι, όπως η Rihanna (2014), ο Pharrell Williams (2015), η Beyonce (2016) κι ο David Bowie (2016).

Χώρος της μεγάλης απονομής επιλέχθηκε να είναι το Brooklyn Museum και όλα τα μέλη του συμβουλίου του CFDA, οι διάσημοι προσκεκλημένοι και τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας θα δώσουν το παρών.

Αυτή τη χρονιά στους υποψήφιους θα δούμε σχεδιαστές street wear, τόσο στον ανδρικό όσο και στο γυναικείο ρουχισμό. Ο Virgil Abloh, αμερικανός σχεδιαστής, DJκαι ιδρυτής του brand Off-White, είναι υποψήφιος και στις δύο κατηγορίες και ανταγωνίζεται τον James Jebbia (ιδρυτής της Supreme, τον Thom Browne, τον Tom Fordκαι τον Raf Simons (Calvin Klein) για το βραβείο του σχεδιαστή της χρονιάς στο Mens wear.

Για το Swarovski Award for Emerging Talent υποψήφιοι θα είναι φέτος οι: Mike Amiri (Amiri), Laura Vassar Brock and Kristopher Brock (Brock Collection), Aurora James (Brother Vellies), Kerby Jean-Raymond (Pyer Moss) και Sander Lak (Sies Marjan).

You may also like