Ταξιδέψαμε στον κόσμο premium αρωμάτων και ανυπομονούμε για τα Χριστούγεννα

Εσείς έχετε αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα; Κι αν όχι, μήπως θα έπρεπε να μπείτε στη διαδικασία να αρχίσετε να σκέφτεστε για τα δώρα που θα προσφέρετε;

Πάντως εμάς, η Beauty Vibes, αποκλειστικός αντιπρόσωπος luxury brands στην Ελλάδα, καλώντας στον εντυπωσιακό χώρο εκδηλώσεων Fondazione του Γεώργιου Καράμπελα στην Κηφισιά… μας έβαλε για τα καλά! Μαςς παρουσίασε σε μια ειδική τις νέες αφίξεις των premium οίκων αρωμάτων Molton Brown, Juliette has a gun, Etro και Memo. Ο ατμοσφαιρικός χώρος του Fondazione ταίριαξε απόλυτα με τη μοναδική αισθητική των brands… Κι εμείς είχαμε την ευκαιρία να συστηθούμε με τις νέες συλλογές αρωμάτων που σίγουρα θα αγαπήσετε.  

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε η νέα εορταστική συλλεκτική συλλογή Jubilant Pine & Patchouli του οίκου Molton Brown. Ένα άρωμα που μας μετέφερε στο κλίμα που επικρατεί στους πολυσύχναστους, εορταστικούς χειμερινούς δρόμους του Λονδίνου. Μας προσκάλεσε στο πρώτο κομμωτήριο του οίκουτο 1971, στην οδό South Molton Street.

Αρωματικά ταξίδια σε Γαλλία κι Ιταλία

Πριν σας μιλήσω για τον συγκεκριμένο οίκο, να σας πω κάτι που έμαθα. Θυμάστε το εμβληματικό άρωμα L’ Air du Temps της Nina Ricci; Ο δημιουργός του, Romano Ricci, είναι ο εγγονός της! Πόση ιστορία κι εμπειρία μπορεί να κρύβεται, λοιπόν; Ο οίκος Julliette has a gun τράβηξε τα βλέμματα με το νέο άρωμα Lily Fantasy. Όραματίστηκε τη Juliette ανέμελη, όπως μια φυσαλίδα μέσα σε ένα ποτήρι σαμπάνιας, επιπόλαιη και ανυπάκουη. Το Lili Fantasy αποτελεί ένα γευστικότατο κοκτέιλ από λευκά άνθη και ambery νότες, το οποίο αλλάζει χαρακτήρα εξαιτίας της gourmand διάθεσης που το χαρακτηρίζει.

Συνεχίζοντας το αρωματικό οδοιπορικό στο Παρίσι, ο οίκος MEMO μας θύμισε ότι η ζωή είναι ένα ταξίδι. Το όνομα του προκύπτει από τη λέξη Memories… Αφού για τους δημιουργούς του, το άρωμα συμβολίζει όλους εκείνους τους μαγευτικούς προορισμούς που κάποιος θα επισκεφθεί για να δημιουργήσει μοναδικές αναμνήσεις, επαναπροσδιορίζοντας το χάρτη των αισθήσεων του.

Κλείνοντας, το ενδιαφέρον κέντρισε η συλλογή αρωμάτων και αρωματικών χώρου του ιταλικού οίκου ETRO, η οποία φανερώνει μια έντονα καλλιτεχνική και δημιουργική διάθεση, με συνθέσεις που αποκρυπτογραφούν αναμνήσεις και συναισθήματα. Όλες οι δημιουργίες κατασκευάζονται στην Ιταλία σε συνεργασία με τους καλύτερους αρωματοποιούς.

Μετά από αυτή την τόσο ιδιαίτερη περιήγηση αρωμάτων, όλοι είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε cocktails του γοητευτικά ασυνήθιστου Hendrick’s Gin… Γνωστό για τα εκχυλίσματα τριαντάφυλλου και αγγουριού που του δίνουν τον ξεχωριστό αρωματικό του χαρακτήρα.

Και για να πάρετε μία ακόμα γεύση από την ατμόσφαιρα από το εντυπωσιακό Fondazione…

You may also like