Τα έξυπνα μποτάκια του Jimmy Choo με θερμαινόμενους πάτους

Νομίζω τις τελευταίες μέρες έχουμε νιώσει ότι ο χειμώνας πλησιάζει, όπου οι χαμηλές θερμοκρασίες έχουν την τάση να στοχεύουν πρώτα στα άκρα μας και μετά στο υπόλοιπο σώμα. Γι’ αυτόν τον λόγο, οι σωστές κάλτσες και τα παπούτσια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εξομάλυνση της κατάστασης και στην ενίσχυση της θερμότητας εκεί που τη χρειαζόμαστε περισσότερο.

Αυτό ακριβώς είχε στο μυαλό της κι ο γνωστός οίκος υποδημάτων, Jimmy Choo, όταν σκεφτόταν τα νέα του χειμερινά σχέδια, τα οποία είναι κάθε άλλο παρά απλά μποτάκια. Τα Jimmy Choo Voyager ανήκουν στην κατηγορία των «έξυπνων» δημιουργιών και διαθέτουν μία σόλα με τεχνολογία που μπορεί να κρατήσει ζεστά τα πέλματα ακόμη και στις πιο δύσκολες και χαμηλές θερμοκρασίες, όπως όταν βρέχει ή χιονίζει.

Τα μποτάκια μπορούν να παραγάγουν θερμότητα για μέχρι 8 ώρες και στη συνέχεια επαναφορτίζονται μέσω μίας υποδοχής USBπου βρίσκεται κρυμμένη πάνω τους.Η εν λόγω τεχνολογία συνδέεται με μία εφαρμογή στο κινητό σας, απ’ όπου και μπορείτε να ρυθμίζετε τη θερμοκρασία στα μποτάκια ανάλογα με τη θερμότητα που σας ευχαριστεί την εκάστοτε στιγμή. Ονομάζεται «Jimmy Choo Voyager Boot» και κυκλοφορεί τόσο στο Google Play όσο και στο App Store.

Τα έξυπνα αυτά μποτάκια μπορούν άνετα να φορεθούν και στη βροχή, αφού είναι κατασκευασμένα από αδιάβροχο υλικό, και είναι τόσο καλοφτιαγμένα, ειδικά στο αισθητικό κομμάτι, αποδεικνύοντας ότι πρώτα σχεδιάστηκε ένα κομμάτι μόδας και στη συνέχεια έγινε το «πάντρεμα» με την τεχνολογία.

Τα Voyager απευθύνονται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες και διατίθενται στο site της Jimmy Choo, όπου και μπορείτε να κάνετε προ-παραγγελία.

You may also like