Τα ανοιξιάτικα φορέματα που δεν θα σταματάς να φοράς σε λίγες μέρες

Αν όλα τα πράγματα πάνε καλά, σε λίγες εβδομάδες σιγά-σιγά θα βγούμε έξω και θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε στην καθημερινότητα μας. Και εμείς επειδή είμαστε ένα βήμα μπροστά και θέλουμε να είσαι chic και ενημερωμένη όταν βγεις από το σπίτι, check παρακάτω τα ανοιξιάτικα φορέματα που αξίζει να δοκιμάσεις:

  1. Το πλεκτό φόρεμα

      Μια τάση που αυτή την άνοιξη θα αγαπήσεις. Το πλεκτό φόρεμα είναι άνετο, minimal ενώ τις ψυχρές βραδιές θα αποδειχτεί σωτήριο. Θα το βρεις σε basicχρώματα και σε παστέλ αποχρώσεις, πράγμα βολικό αφού μπορείς άνετα να κάνεις υπέροχο styling με παπούτσια και αξεσουάρ.

@alyssainthecity
  • Το σατέν φόρεμα

Είναι μια διαχρονική, κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις αυτή την άνοιξη και δεν υπάρχει περίπτωση να το μετανιώσεις. Επίλεξε το σατέν φόρεμα σε πράσινες ή κίτρινες αποχρώσεις και κάνε την διαφορά σε όλες τις εμφανίσεις σου.

@emiisindlev
  • Το φόρεμα tie-dye

Από ότι φαίνεται καλά κρατεί η τάση tie–dye και φέτος την άνοιξη. Αν θες λοιπόν ένα φόρεμα που δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα, τότε μόλις το βρήκες. Διάλεξε ανάμεσα σε μίντι και μάξι και δώσε στο στιλ σου χρώμα με την πιο ιδιαίτερη τεχνική.

@poppydelevingne
  • Το λευκό ρομαντικό φόρεμα

Πάντα δεν ψάχνεις εκείνο το ρούχο που θα αναδείξει το μαύρισμα σου; Μόλις το βρήκες, μιας και το λευκό φόρεμα θα κάνει την δουλειά του και εσύ θα αποκτήσεις επιπλέον στιλ. Για κάτι διαφορετικό διάλεξε μια πιο ρομαντική εκδοχή του λευκού φορέματος.

@monikh
  • Το ριγέ φόρεμα

Άνοιξη χωρίς ριγέ μοτίβο γίνεται; Σίγουρα δεν γίνεται, γι’ αυτό δώσε έξτρα κομψότητα στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου, αποκτώντας ένα σε όποιο έντονο χρωματικό συνδυασμό επιθυμείς.

@desertmannequin
  • Το φλοράλ φόρεμα

     Άλλη μια άνοιξη, άλλη μια καλή ευκαιρία να αποκτήσεις ένα ακόμα φλοράλ φόρεμα. Προσπάθησε αυτή τη φορά να αποκτήσεις ένα σε ιδιαίτερο σχέδιο ή ιδιαίτερο floral print.

@greceghanem
  • Το nude φόρεμα

Επειδή είναι άνοιξη, δεν σημαίνει ότι ΠΡΕΠΕΙ να φοράς μόνο έντονα και χαρούμενα χρώματα. Το nudeφόρεμα είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσένα που επενδύσεις περισσότερο στα statement αξεσουάρ.

@brittanybathgate

Και καλή μας άνοιξη!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: INSTAGRAM @poppydelevingne

You may also like