Τα αρώματα που μας κίνησαν το ενδιαφέρον

Κάποια τα δοκιμάσαμε, κάποια μας εντυπωσίασαν λόγω design ή γιατί απλά αγαπάμε τους “προγόνους” τους…

Ο  ηθοποιός Antonio Banderas έχει δημιουργήσει από το 1997 τη δική του σειρά αρωμάτων που συνδυάζουν την κομψότητα αλλά και την αποπλάνηση. Από τη σειρά αρωμάτων με την υπογραφή του AntonioBanderasδε θα μπορούσε να λείπει ο … μυστικός πειρασμός: Τα αρώματα The Secret Temptation” για τον άνδρα και “Her Secret Temptation” για τη γυναίκα είναι σχεδιασμένα για όσους είναι πρόθυμοι να παραδοθούν στον πιο κρυφό πειρασμό και να ενδώσουν στην πρόκληση.

Η επιθυμία, η πρόκληση, η ανάγκη για κάτι καινούργιο, η αδρεναλίνη και η αποπλάνηση είναι βασικά συστατικά της σειράς Secret, που διηγείται μια ιστορία μεταξύ 2 ανθρώπων που παίζουν ένα μυστικό παιχνίδι.

O οίκος Giorgio Armani λανσάρει μία νέα ταινία με πρωταγωνίστρια την Cate Blanchett, σε σκηνοθεσία του Matthew Frost. Η νέα καμπάνια απεικονίζει τη γυναίκα Si που αποδέχεται πλήρως τον εαυτό της και επιβεβαιώνει εκ νέου την παρουσία της στον μοντέρνο κόσμο, στη δική της εποχή. Στην ταινία, η Cate Blanchett δηλώνει τη θηλυκότητα της, εκφράζει ατρόμητα όλη την τόλμη και το θάρρος της, την ευαισθησία και την αποφασιστικότητά της. Με κουστούμι ή με ανάλαφρο ντύσιμο, με κομψό φόρεμα ή με πουλόβερ, ενσαρκώνει όλες τις πτυχές της γυναίκας Si. Επιπλέον, ο Giorgio Armani λανσάρει το Si Nacre, το νέο limited edition, μια συλλεκτική έκδοση που προστίθεται στη σειρά Si, για να γιορτάσει τη νέα αυτή καμπάνια.

Σε αυτή την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, ο οίκος Salvatore Ferragamo γιορτάζει τη μυστική πλευρά των κομψών νεαρών κοριτσιών μέσα με ένα αποκλειστικό limited edition. του Signorina Misteriosa. Μια νέα, πολύτιμη ερμηνεία του χαρακτηριστικού αρώματος, ως φόρος τιμής στο μαύρο μυστήριο που εκτυλίσσεται στη χρυσή βραδιά στη Φλωρεντία.

Πρόκειται για ένα άρωμα που έχει ως πυρήνα τις μαύρες αποχρώσεις, που παραπέμπουν στα μυστικά που κάθε κορίτσι κρατά κρυμμένα. Το απροσδόκητο και παιχνιδιάρικο άρωμα του Άγριου Βατόμουρου συνδυασμένο με το Neroli, δημιουργεί μία ξεχωριστή κορυφή. Οι μοντέρνες, κομψές και μεταξένιες αποχρώσεις του Άνθους Πορτοκαλιάς ταιριάζουν απόλυτα με τον πλούσιο αισθησιασμό του Tuberose.

Μια ακαταμάχητα γλυκιά συμφωνία από Mousse Μαύρης Βανίλιας σηματοδοτεί τις νότες βάσης ενώ το Πατσουλί προσφέρει ένα κομψό και φίνο στοιχείο.

Η συλλογή “Le Vestiaire des Parfums” του οίκου ομορφιάς Yves Saint Laurent Beauty εμπλουτίζεται με την προσθήκη της Oriental Collection, υιοθετώντας μια νέα εικόνα εμπνευσμένη από την Aνατολή.

Η συλλογή Oriental μας παραπέμπει στη χρυσή haute couture εποχή του Yves Saint Laurent.

Κεντητά αραβουργήματα και βελούδινα σουέντ αγκαλιάζουν απαλά την επιδερμίδα, δημιουργούν εκλεπτυσμένες, μοντέρνες αρωματικές υπογραφές και ζωντανεύουν τον φανταστικό κόσμο του Σχεδιαστή. Μια διαχρονική σφραγίδα, μια κληρονομιά εξαίρετων αλχημειών και επιρροών που αλληλοϋφαίνονται, στις τέσσερις γωνιές της Ανατολής. Η “Le Vestiaire des Parfums” Oriental Collection ενσαρκώνει όλη τη μοναδικότητα της Ανατολής. Σε νέα μπουκάλια, και με την προσθήκη δύο καινούριων αρωμάτων  –του SLEEK SUEDE και του MAGNIFICENT GOLD–, η Oriental Collection αποπνέει μια σύγχρονη πολυτέλεια. Μια συλλογή προορισμένη να ξεχωρίσει.

 

 

You may also like