Τα αρώματα της άνοιξης

925dc5aa6ea8c34f8d5a99a753fde994Κάθε εποχή έχει το άρωμα της και η άνοιξη που είναι η περίοδος της αναγέννησης της φύσης με όλα τα δέντρα και τα λουλούδια να ανθίζουν…

Μας καλεί να ανανεώσουμε και το perfume bar μας, μια ευκαιρία να σταματήσουμε να φοράμε βαριά αρώματα, με βάση το «ξύλο», τόνους από μπαχαρικά και να βρούμε κάτι ανάλαφρο που θα είναι η νέα χαρούμενη «σφραγίδα» μας.

Μία μικρή παρουσιάση των αρωμάτων που θα μας απασχολήσουν αυτή τη σαιζόν και θα μας παρασύρουν…

Gucci

 

 

Flora by Gucci Glamorous Magnolia
Ένα από τα αγαπημένα αρώματα της εποχής, με φρεσκάδα και ανάλαφρη αίσθηση που ταιριάζει με την εποχή και με την αίσθηση της νεανικότητας που αυτή παρέχει. Αποτελείται από νότες σανταλόξυλου, musk, ζέστης σοκολάτας και δίνει μία αισθησιακή βάση που το κάνει τέλειο για να φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ!

 


ChloeL’Eau de Chloe

Το άρωμα του οίκου Chloe είναι πλέον πράσινο, αλλάζει χαρακτήρα και γίνεται πιο ανοιξιάτικο, εμπλουτίζεται με ροδόνερο, και λεμόνι στις πάνω-πάνω νότες του. Τι λέτε έχει αρκετή φρεσκάδα αυτό μέσα του;

 

Malone

 

Jo Malone London Blooms Peony & Moss
Ένα άρωμα περιορισμένης έκδοσης από τρείς εξέχουσες ποικιλίες αρωμάτων, αναμειγνύεται με ένα φίνο συνδυασμό από νότες λουλουδιών, μαζί με μία ποώδη βάση για ένα πανέμορφο τελικό προϊόν με την υπογραφή του Jo Malone.

 

 

 

 

PradaPrada Infusion d’Iris Absolute
Η ζωντάνια της ίριδας και τα άνθη πορτοκαλιάς «θερμαίνονται» με νότες βανίλιας στο Prada Infusion d’Iris Absolute τη νέα προσθήκη στην αυξανόμενη συλλογή αρωμάτων του ιταλικού οίκου. Για το συγκεκριμένο άρωμα δεν μπορώ να είμαι καθόλου αντικειμενική, σε όλες του τις εκδοχές και σε όλες του της μορφές απλά το λατρεύω και δεν χορταίνω να το φοράω!! Είναι η άνοιξη σε ένα μπουκάλι, για μένα!

 

StellaStella McCartney L.I.L.Y
Ο διακριτικός του κρίνου της κοιλάδας, με βάση τους γήινους τόνους δημιουργούν ένα υπέροχο μείγμα για το γυναικείο και το αντρικό στο Stella McCartney LILY – το νέο άρωμα από τη Βρετανίδα σχεδιάστρια.

agent-provocateur-eau-provocateur-collectionAgent Provocateur, L’Eau Agent Provocateur
Όταν ακούτε Agent Provocateur τι είναι εκείνο που σας πηγαίνει πρώτα στο μυαλό; Λογικά τα υπέροχα εσώρουχα και τα αρώματα με τις αισθησιακές μυρωδιές. Εδώ έχουμε το κλασσικό στην ελαφρύτερη έκδοση. Το L’Eau Agent Provocateur μπορεί να υπερηφανεύεται για τη μεθυστική μυρωδιά του, με τις σέξι νότες του αρχικού αρώματος. Σε συνδυασμό με μία λουλουδάτη αίσθηση, καθιστώντας το τέλειο για όλη την ημέρα.

You may also like