Τα εστιατόρια Zuma γέμισαν το χώρο με κερασιές

Οι Ιαπωνικές κερασιές ή αλλιώς «sakura», όπως λέγονται, είναι το σήμα κατατεθέν της Ιαπωνίας και θεωρούνται το εθνικό λουλούδι της χώρας. Συμβολίζουν τα σύννεφα λόγω του ότι αναπτύσσονται σε μάζες αλλά και το εφήμερο της ζωής, ένα γεγονός που συνδέεται με τη θρησκεία του Βουδισμού.

Το εστιατόριο «Zuma» στη Madison Avenue της Νέας Υόρκης για να γιορτάσει την εποχή τους γέμισε το χώρο με πάνω από 1000 κερασιές, προσφέροντας ένα απίστευτο αίσθημα ομορφιάς και ευφορίας στους πελάτες του. Φυσικά, δεν είναι πραγματικά δέντρα αλλά συνθετικό υλικό αλλά το αποτέλεσμα δεν αλλάζει καθόλου.

Το όμορφο ροζ λουλούδι κοσμεί την κορυφή γύρω γύρω από το μπαρ αλλά και πάνω από τα τραπέζια που κάθεται ο κόσμος. Εκτός, όμως, από τη διακόσμηση, η συγκεκριμένη θεματική έχει επηρεάσει και τους καταλόγους. Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν ποτά εμπνευσμένα από τις κερασιές, όπως ένα ροζ gin tonic, κοκτέιλ Bellini με Sakura, και άλλα.

Τα εστιατόρια Zuma στο Λονδίνο και στο Hong Kong έχουν επίσης υιοθετήσει την πανέμορφη αυτή θεματική και, όπως ήταν αναμενόμενο, ο κόσμος φεύγει ενθουσιασμένος.

Η εν λόγω διακόσμηση θα παραμείνει στα μαγαζιά μέχρι το τέλος του Ιουνίου, οπότε, εάν τύχει και βρεθείτε σε κάποια από αυτές τις πόλεις, μη διστάσετε να κάνετε την κράτησή σας.

Απολαύστε το βίντεο από το εστιατόριο στο Λονδίνο.

Photo credit

You may also like