Τα καινούργια “εργαλεία” ομορφιάς για το πρόσωπο είναι η νέα εμμονή μας

Άλλες έχουν εμμονή με τις τσάντες, άλλες με τα παπούτσια, άλλες με τα ρούχα. Τι συμβαίνει όμως όταν έχεις εμμονή με την ομορφιά; Όχι, δεν βάζεις στις ταχείες κλήσεις, τον καλύτερο πλαστικό χειρούργο της χώρας. Συμβαίνει, πως το μπάνιο και το μπουντουάρ σου, είναι γεμάτο με προϊόντα και εργαλεία ομορφιάς. Γιατί σε μερικούς, αρέσει να επενδύουν στον εαυτό τους και στο δέρμα τους. Ανακαλύψαμε τα πιο καινούργια εργαλεία ομορφιάς που θα βελτιώσουν όχι μόνο την όψη του δέρματός σας, αλλά και τα αποτελέσματα των προϊόντων που χρησιμοποιείτε, φέρνοντας έτσι, την αισθητικό, μέσα στο σπίτι σας.

  1. Το NuFACE Mini Facial Toning είναι μια κλινικά δοκιμασμένη, συσκευή, η οποία και υπόσχεται καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων, βελτίωση της όψης του δέρματος και μείωση των ρυτίδων, χαρίζοντας μια αίσθηση σαν να φύγαμε μόλις από μια spa θεραπεία. Δουλεύει με ρεύμα και διαθέτει ειδικά κουμπιά αυξομείωσης των δονήσεων που επιθυμούμε, αναλόγως το προϊόν και το δέρμα μας. Και αν δεν σας πείσαμε μέχρι τώρα, να σας πούμε πως το χρησιμοποιεί και η Miranda Kerr.

2. Το LUNA 2 της Foreo είναι μια συσκευή κατασκευασμένη από σιλικόνη. Βρέξτε την και κάντε μασάζ σε όλο το πρόσωπο, για να βοηθήσετε το σαπούνι καθαρισμού αλλά και τον ορό ή την ενυδατική σας, να απορροφηθούν καλύτερα, και να δράσουν αποτελεσματικότερα. Δουλεύει επίσης με ρεύμα και χάρη στις μικροδονήσεις του, έχει και αντιγηραντική δράση.

  1. Το κλειδί στο Nurse Jamie, είναι οι 24 πέτρες από τουρμαλίνη, οι οποίες και ενεργοποιούν, αναζωογονούν και αναδομούν το δέρμα στη στιγμή, καθώς το ρολάρουμε πάνω στο πρόσωπό μας. Είναι πανεύκολο στη χρήση του και κυρίως φορητό. Η πιο γνωστή οπαδός του, είναι η Jessica Alba.


4. Ποιος ο λόγος να εφαρμόζουμε τόσα προϊόντα στο πρόσωπό μας, εάν δεν απορροφούνται και από τις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος. Το Kat Burki Micro-Firming Wand, είναι ένα μαγικό ραβδάκι, επιτρέπει στα συστατικά να απορροφούνται έως και 30% περισσότερο, σε σχέση με το αν δεν το χρησιμοποιούσαμε ενώ οι δονήσεις του βελτιώνουν την μικροκυκλοφορία.

  1. To Beauty Bar, δονείται 6.000 φορές το λεπτό! Χαρίζοντάς μας έτσι, ένα μασάζ προσώπου, όμοιο των κέντρων αισθητικής. Σχηματίζει και αναπλάθει το σχήμα του προσώπου μας, ενώ τα χρυσά ιόντα βοηθούν στην καλή ισορροπία του βιοηλεκτρισμού και χαρίζουν λάμψη. Μπορεί ακόμα να βελτιώσει τις γραμμές έκφρασης αλλά και τις ρυτίδες.

Τα παραπάνω προϊόντα, μπορείτε να τα προμηθευτείτε μόνο μέσω διαδικτύου από ξένες ιστοσελίδες.

You may also like