Τα καλύτερα κραγιόν της σαιζόν

Εμείς, είμαστε εδώ, για να βρίσκουμε τα καλύτερα προϊόντα και τις καλύτερες λύσεις στα δικά σας, beauty προβλήματα. Λατρεύοντας την μόδα των έντονων χειλιών, και μιας και τα διασημότερα catwalks μας έχουν ήδη προετοιμάσει, για την τεράστια φθινοπωρινή τάση, εντοπίσαμε τα must-have προϊόντα χειλιών για φέτος.

H Dolce & Gabbana φέρνει κοντά μας κάτι από φθινόπωρο με τον πιο μυστικιστικό τρόπο. Το Inferno, ξεκλειδώνει τα μυστήρια του απόλυτου φθινοπωρινού μακιγιάζ, ενώ με το διαχρονικό της, Dolce by Dolce, ένα θρυλικό προϊόν, προετοιμάζει τα χείλη μας, για σαγηνευτικές εμφανίσεις.

Το εμβληματικό φούξια του οίκου YSL, εσωκλείεται μέσα σε μια πολυτελή χρυσή συσκευασία. Έντονες χρωστικές, συνδυασμένες με ενυδατικά και προστατευτικά συστατικά, χαρίζουν ένταση στα χείλη, χωρίς να τα ξηραίνουν.

Εάν συνδυαστεί η διάρκεια ενός μελανιού χειλιών, το έντονο χρώμα ενός υγρού κραγιόν και η φωτεινότητα ενός gloss, το αποτέλεσμα ισούται με  τα Melted της Too Faced. Λαμπερό, έντονο και σαγηνευτικό αποτέλεσμα που θα λατρέψετε. Δεν είναι στέρεο, δεν είναι υγρό. Είναι λιωμένο και είναι το απόλυτο αγαπημένο μας, μη μπορώντας να διαλέξουμε μόνο μία απόχρωση. Τα berry και velvet, βρίσκονται σίγουρα στην κορυφή των επιλογών μας για φέτος.

Ως γυναίκες που σεβόμαστε τον εαυτό μας, όμως, οφείλουμε να είμαστε και ελαφρώς αναποφάσιστες και αχόρταγες. Γιατί να διαλέξετε ένα χρώμα λοιπόν, όταν μπορείτε να έχετε τρία ή και περισσότερα; Επενδύστε στα μολύβια χειλιών, εφαρμόστε όχι μόνο στο περίγραμμα αλλά και στο εσωτερικό, γεμίζοντας έτσι όλη την επιφάνεια. Όχι πέντε, ούτε δέκα αλλά δεκαοχτώ αποχρώσεις μολυβιών μπορείτε να βρείτε στα Sephora, δημιουργώντας ημι-mat αποτελέσματα. Χάρη στο μικρό τους μέγεθος, μπορείτε να τα έχετε μαζί σας πάντα και παντού, και το κυριότερο κοστίζουν μόλις 5,80. Λάτρεψα τα Νο 2, 5 και 18.

 

You may also like