Τα καλύτερα Beauty Looks από τις Κάννες

Το Φεστιβάλ των Καννών συγκεντρώνει κάθε χρόνο τα βλέμματα και όχι μόνο τις ταινίες του. Οι λαμπερές παρουσίες των σταρ στο κόκκινο χαλί είναι ο καλύτερος τρόπος για να ρίξουμε μια ματιά στις τάσεις του καλοκαιριού που πλησιάζει και να πάρουμε έξυπνες ιδέες για το μακιγιάζ και τις κομμώσεις που αποτελούν τις καλύτερες ιδέες. Εμείς ξεχωρίσαμε τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις για να διαλέξουμε εκείνη που σας ταιριάζει!

suki-waterhouse_492319619_article_gallery_portraitSuki Waterhouse: Το γνωστό μοντέλο από την Βρετανία επέλεξε look vamp και παλιό Χόλιγουντ με μαλλιά πλασμένα σε ελαφρύ κυματισμό με άφθονο gel, ψεύτικες βλεφαρίδες και κατακόκκινο κραγιόν.

 

 

 

marion-cotillard_492449965_article_gallery_portraitMarion Cottilard: Η Γαλλίδα ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα έξυπνο faux bob (μαλλιά μακριά αλλά πιασμένα κυκλικά ώστε να δίνουν την αίσθηση του κοντού καρέ) στην πρεμιέρα της ταινίας «Deux Jours, Une Nuit».

 

 

eva-longoria_492293841_article_gallery_portraitEva Longoria: Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σαιζόν επιλέχθηκε για το look της Eva Longoria και δεν είναι άλλη από την πλεξούδα «ψαροκόκαλο».

 

 

 

amber-heard_492451013_article_gallery_portraitAmber Heard: Η αρραβωνιαστικιά του Johnny Depp εμφανίστηκε επίσης με περίτεχνη κοτσίδα στα πλάγια μια που οι πλεξούδες είναι η Νούμερο 1 τάση της σαιζόν!

 

 

 

karlie-kloss_490462619_article_gallery_portraitKarlie Kloss: Το διάσημο μοντέλο επέλεξε ένα χαλαρό σινιόν και έδωσε έμφαση στο μακιγιάζ με ένα ανάλαφρο και ανοιξιάτικο smokey eyes σε βιολετί απόχρωση.

 

 

 

lea-seydoux_491829185_article_gallery_portraitLea Seydoux: Η σταρ δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει σκούρα απόχρωση στο fond de teint και να συμπληρώσει με έντονο ρουζ για την αίσθηση του ηλιοκαμένου μαζί με σκούρο χρώμα στα χείλη. Εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

 

 

jessica-chastain_491806303_article_gallery_portrait βJessica Chastain: Το Tone in Tone (ίδιο χρώμα σε νύχια και κραγιόν) αποτελεί trend της εποχής και η Jessica Chastain το ακολούθησε με επιτυχία.

 

 

 

 

naomi-watts_491369251_article_gallery_portraitNaomi Watts: Side swept (μαλλιά πιασμένα στην μία πλευρά του κεφαλιού) επέλεξε και η Naomi Watts και κάπως έτσι εντοπίζουμε ένα ακόμη μεγάλο trend.

Μόδα, ομορφιά και κινηματογράφος μας χάρισαν και φέτος άφθονα χρήσιμα tips!

You may also like