Τα καλύτερα body lotions για βελούδινη επιδερμίδα

Ήλιος, θάλασσα, αλάτι και πολλά μπάνια τόσο σε αλμυρό όσο και σε γλυκό νερό, σηματοδοτούν το καλοκαίρι. Αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα. Βαθιά αφυδάτωση.  Με τόσα διαφορετικά χρώματα, μυρωδιές, υφές και υποσχέσεις, ο τομέας με τις λοσιόν σώματος μπορεί να αποδειχθεί χαώδης. Ευτυχώς για εσάς, εμείς κάναμε όλη τη δουλειά. Είτε χρειάζεστε κάτι πιο ήπιο είτε θέλετε ένα προϊόν που να προσφέρει έντονη ενυδάτωση που θα κρατάει το δέρμα σας ενυδατωμένο και απαλό για ώρες, δείτε τις δικές μας προτάσεις και διαλέξτε το δικό σας καινούργιο αγαπημένο.

 

  1. Γαλάκτωμα αναπλήρωσης των λιπιδιών κατά της ξηρότητας με 48ωρη δράση. Το εξαιρετικά ξηρό, αφυδατωμένο δέρμα χαρακτηρίζεται από εύθραυστο επιδερμιδικό φραγμό ενώ είναι έντονη η αίσθηση τραβήγματος και δυσφορίας. Το Lipikar Lait 400ml περιέχει λιπίδια και απορροφάται άμεσα από την ξηρή επιδερμίδα, ενισχύοντας τον επιδερμιδικό φραγμό για μεγάλο διάστημα και προστατεύοντας ην επιδερμίδα από τις εξωτερικές επιδράσεις. Η επιδερμίδα θρέφεται και προστατεύεται, γίνεται ελαστική και απαλή ξανά.

 

  1. Body butter που ενυδατώνει και απαλύνει την επιδερμίδα. Η best selling σύνθεση της θρυλικής Creme de Corps αποκτά πιο ελαφριά υφή αλλά παραμένει το ίδιο αποτελεσματική στην εντατική ενυδάτωση ενώ παράλληλα προστατεύει και από τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες. Απορροφάται αμέσως, απαλύνει και ενυδατώνει το δέρμα, αφήνοντας μια υπέροχη, μεταξένια αίσθηση.

 

  1. Χάρη στην ανάλαφρη φόρμουλά της, η μους θρέψης σώματος από αμύγδαλο και μέλι συμβάλλει στην αποκατάσταση της φυσικής ενέργειας της επιδερμίδας σας και στη διατήρηση της νεότητας και της ομορφιάς της. Το γλυκό αμυγδαλέλαιο παρέχει βασικά θρεπτικά στοιχεία στην επιδερμίδα σας ενώ η βιολογική κανέλα της χαρίζει ματ υφή. Το έλαιο jojoba και το βιολογικό μέλι ενυδατώνουν και τονώνουν την επιδερμίδα, κάνοντάς την πιο ελαστική.
  1. Καταπραϋντική, πλούσια σε βιταμίνες, άοσμη κρέμα βάσης που περιέχει αγνά φυτικά έλαια. Χρησιμοποιείται μόνη της ή σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια της επιλογής σας, ανθοϊάμματα, φυτικά βάμματα ή διαλύματα. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε πρόσωπο και σώμα. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και τους ευαίσθητους, ακόμη και για παιδιά.

 

  1. Γαλάκτωμα ενυδάτωσης με σύκο και αιθέρια έλαια, εμπνευσμένο από τις αρχές της αρωματοθεραπείας που περιποιείται το δέρμα αφήνοντάς το απαλό και διακριτικά αρωματισμένο. Προσφέρει ενυδάτωση χάρη στο εκχύλισμα σύκου, ενώ τα αιθέρια έλαια λεβάντα και γεράνι προσφέρουν ένα πλούσιο και ζωντανό άρωμα για έντονη φρεσκάδα. Κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες. Το σύκο, η βιολογική βιοδραστική αλόη και το μέλι ενυδατώνουν και αφήνουν το δέρμα λείο και απαλό. Η πανθενόλη (προβιταμίνη Β5), η αργινίνη, η βισαβολόλη και η αλλαντοΐνη ενυδατώνουν και προλαμβάνουν τους ερεθισμούς. Το ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο, το βιολογικό βούτυρο καριτέ και το αμυγδαλέλαιο προσφέρουν εντατική θρέψη και προστασία στο δέρμα. Το έγχυμα αμαμελίδας βιολογικής καλλιέργειας έχει αντικαταστήσει το νερό της φόρμουλας παρέχοντας αντιοξειδωτική δράση. Τα βιολογικά αιθέρια έλαια λεβάντα & γεράνι προσφέρουν μια μοναδική αίσθηση αναζωογόνησης και βοηθούν στην καταπολέμηση του στρες.

You may also like