Τα καλύτερα foundations για λιπαρό δέρμα

Το καλοκαίρι είναι η πιο δύσκολη εποχή για να σταθεροποιήσεις το makeup στο πρόσωπο και ειδικά όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν πολύ! Είτε αυτό αφορά στην καθημερινότητα μας είτε ειδικά events όπως οι νύφες, εκδηλώσεις, κλπ. Για όσους έχουν λιπαρό δέρμα, αυτό μερικές φορές φαίνεται ακατόρθωτο και υπάρχει μια λίστα κριτηρίων που πρέπει να ξεχωρίσουνσε κάθε foundation για να επιλέξουν και να το χρησιμοποιούν καθημερινά. Αρχικά, πρέπεινα είναι μακράς διαρκείας, έπειτα πολύ σημαντικό να έχει ματ φινίρισμα και να παραμείνει έτσι ανεξάρτητα  πόσες ώρες περνούν, τρίτον να προσφέρει πλήρης κάλυψη και τέλος να μην φράξει τους πόρους σας. Θα ήταν επίσης πολύ ωραίο,από την στιγμή που το τοποθετείτε, να είναι φυσικό στο δέρμα σας. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι μόνο και μόνο επειδή ο τύπος του δέρματός σας είναι λιπαρός, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραλείψετε την ενυδατική κρέμα πριν από το foundation. Παρακάτω θα δούμε μερικές από τα καλύτερες λύσεις για αυτό το καλοκαίρι…

Pat McGrath Labs Skin Fetish Sublime Perfection Foundation

Το Pat McGrath Skin Labs Fetish Sublime Perfection Foundation είναι έναυπέροχο all-rounder. Είναι μια όμορφη βάση για ξηρό και λιπαρό δέρμα. Είναι επίσης κατασκευασμένο για να είναι απίστευτα σταθερό. Ένα λεπτό στρώμα είναι σχεδόν τόσο ελαφρύ όσο μια βαμμένη ενυδατική κρέμα, ενώ βάζοντάς το σε ένα πινέλο μπορεί να οδηγήσει σε μεσαία έως πλήρη κάλυψη. Σε κάθε περίπτωση, το δέρμα σας θα φαίνεται λαμπερό, χωρίς γυαλάδες κάτω από τον καυτό ήλιο.

Oxygenetix Oxygenating Breathable Foundation

  Το Oxygenetix Oxygenating Breathable Foundation απορροφάται πραγματικά στο δέρμα και φαίνεται πραγματικά φυσικό! Χρησιμοποιώντας μια μικρή βούρτσα σκιάς ματιών για να το εφαρμόσετε στο δέρμα είναι ότι καλύτερο όταν θέλετε καθαρή κάλυψη. Η μάρκα αναπτύχθηκε από πλαστικούς χειρουργούς για χρήση μετά από χειρουργικές επεμβάσεις, οπότε λειτουργεί αποτελεσματικά. Αν το χρησιμοποιείται πάνω από την ενυδατική σας κρέμα θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα.  Επίσης, οι ευαίσθητες επιδερμίδες δεν ερεθίζονται ούτε λίγο.

Dior Backstage Face & Body Foundation

Εάν έχετε λιπαρό δέρμα αλλά δεν θέλετε πλήρη κάλυψη, τότε το Dior Backstage Face & Body Foundation είναι ιδανικό! Για λιπαρούς τύπους δέρματος παρέχει το ιδανικό αποτέλεσμα χωρίς να ταλαιπωρεί το πρόσωπο ή να δημιουργεί ερεθισμούς.

Nars Soft Matte Complete Foundation

Το best-seller concealer, το Nars Soft Matte Complete Foundation, έγινε γρήγορα αγαπημένο στους επαγγελματίες καλλιτέχνες μακιγιάζ όσον αφορά τους λιπαρούς τύπους δέρματος. Περιέχει δύο διαφορετικούς τύπους χρώματος – μία για τη διάχυση του φωτός για να δώσει στο δέρμα σας ένα εφέ και το άλλο για την απορρόφηση υπερβολικού σμήγματος στο δέρμα σας για να βοηθήσει τη φόρμουλα να διαρκέσει για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Σύμφωνα με την εταιρεία μπορεί να φθάσει έως και 16 ώρες. Διατίθεται σε 34 αποχρώσεις και έχει πλήρης κάλυψη με ματ φινίρισμα!

Choose one and bye one…οποιαδήποτε από τις παραπάνω επιλογές είναι κορυφαία και φυσικά μπορείτε να τα βρείτε στα Sephora!

Featured image: unsplash.com/@jazminantoinette

You may also like