Τα κρεμώδη ρουζ είναι τα must have της σαιζόν

Η απόκτηση αυτής της υγιούς, αιθέριας λάμψης που να περιέχει ωστόσο, την σωστή ποσότητα χρώματος δεν είναι τόσο εύκολη όσο ακούγεται. Εάν το δέρμα σας ανήκει στην κατηγορία των ξηρών, πιθανότατα να μην είστε λάτρες των κλασσικών ρουζ σε μορφή σκόνης. Ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες, όπου το δέρμα μας ζητάει συνεχώς δόσεις ενυδάτωσης. Τα κρεμώδη ρουζ λειτουργούν πολύ καλύτερα σε οποιαδήποτε επιδερμίδα, και αυτό γιατί σε αντίθεση με τα κλασσικά, δεν κάθονται απλώς στο δέρμα, αλλά γίνονται ένα με αυτό, δημιουργώντας εκείνο το αναψοκοκκινισμένο look.

Πώς να εφαρμόσετε το κρεμώδες ρουζ

Η καλύτερη μέθοδος για να τοποθετηθεί, δεν είναι άλλη από τα δάχτυλά μας. Παρ’όλο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο πινέλο ή σφουγγαράκι, η θερμότητα των δαχτύλων σας, μαλακώνει το προϊόν και βοηθάει την χρωστική του να απλωθεί καλύτερα και ομοιόμορφα, διευκολύνοντας έτσι την διαδικασία. Να θυμάστε να ξεκινάτε με μια πολύ μικρή ποσότητα, για να μπορείτε να προσθέτετε σταδιακά, έως ότου αποκτήσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δεν είναι μόνο για τα μάγουλα

Το καλύτερο με τα κρεμώδη προϊόντα, είναι πως είναι multitaskers. Αυτό σημαίνει, πως δεν είναι υποχρεωτικό να εφαρμοστούν μόνο στα μάγουλα. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ακόμα και για σκιά ή κραγιόν, ακολουθώντας την απόλυτη φετινή τάση του μονοχρωματικού μακιγιάζ. Εκτός του ότι με αυτόν τον τρόπο γλιτώνετε αρκετά χρήματα και μόλις ελάφρυνε λιγάκι και το νεσεσέρ σας, μιας και τα απαραίτητα προϊόντα ελαχιστοποιούνται.

Επιλέγοντας το καλύτερο προϊόν για εσάς

Υπάρχουν πολλές φόρμουλες εκεί έξω, από κρέμα-ζελέ και κρέμα σε σκόνη έως το παραδοσιακό στερεό. Η σωστή επιλογή εξαρτάται από τον τύπο του δέρματός σας. Εάν έχετε ξηρό δέρμα, θα ήταν καλύτερο να προτιμήσετε κάποιο που να είναι πλούσιο σε ενυδατικά στοιχεία. Αν, από την άλλη, το δέρμα σας είναι λιπαρό, ένα ημικρεμώδες προϊόν, θα ήταν η καλύτερη επιλογή για εσάς.

  1. Baydoll Kiss & Blush – Yves Saint Laurent

Ένα νέο προϊόν διπλής χρήσης, με παιχνιδιάρικη κίνηση. Απαλό, ματ και φωτεινό τελείωμα για να το χρησιμοποιήσετε στα χείλη και τα μάγουλα.

  1. Pot Rouge for Lips & Cheeks – Bobbi Brown

Το κρεμώδες Pot Rouge For Lips & Cheeks της Bobbi Brown στην απόχρωση Powder Pink δίνει υπέροχο χρώμα σε μήλα και χείλη με μια εφαρμογή.

  1. Blush Subtil CushionLancôme

Όλη η ζωντάνια και η φρεσκάδα ενός υγρού blush στην τσάντα σας με cushion τεχνολογία. Το νέο Cushion Blush Subtil χαρίζει στην επιδερμίδα άμεση αίσθηση δροσιάς και έντονο χρώμα στα μάγουλα. Επιλέξτε την ένταση που επιθυμείτε και εφαρμόστε με το μίνι σφουγγαράκι. Το blush δεν ήταν ποτέ τόσο διασκεδαστικό. Δίνει χρώμα άμεσα. Ανανεώνει. Φωτίζει.

  1. Gloss dArmaniGiorgio Armani

Από τα υφάσματα στο μακιγιάζ: ο Giorgio Armani παρουσιάζει ένα πρωτοποριακό ρουζ, με σύνθεση που χαϊδεύει τα ζυγωματικά σαν ένα πολύτιμο σιφόν. Φτιαγμένο με τις πιο απλές υφές, κάθε Cheek Fabric έχει ζωηρές χρωστικές που δίνουν χρώμα υγείας στο πρόσωπο, αναδεικνύουν τα ζυγωματικά και αφήνουν μια υπέροχη λάμψη.

  1. Colour Dots Lip & Cheek Sheers – Laura Mercier

Ένα μοναδικό προϊόν-stick σε μορφή gel  για μάγουλα και χείλη που στόχο έχει να χαρίσει μια ζωηρή αθώα ομορφιά στο πρόσωπο, τονίζοντας χείλη και ζυγωματικά. Γλιστράει πάνω στο δέρμα και στα χείλη και αφήνει μια κρεμώδη αίσθηση που σε συνδυασμό με το υπέροχο χρώμα, το καθιστά το απόλυτο καλοκαιρινό beauty gadget για τις μέρες και τις νύχτες.

 

You may also like