Τα μυστικά της Kendall Jenner για τέλειους κοιλιακούς

Δε χρειάζονται συστάσεις για τη Kendall Jenner και το υπέροχο σώμα της.  Βέβαια, ως γνωστόν, αγαθά κόποις κτώνται, και όσο και αν είμαστε ευλογημένες να έχουμε τις τέλειες αναλογίες, η σωστή διατροφή και η γυμναστική είναι οι σύμμαχοί μας για να τις διατηρήσουμε. Της ίδιας φιλοσοφίας είναι και η αγαπημένη μας Kendallπου λατρεύει να γυμνάζει τους κοιλιακούς της.

«Λατρεύω όταν ο γυμναστής μου Gunnar Peterson με πεθαίνει στους κοιλιακούς. Την επόμενη μέρα πονάω ακόμα και όταν γελάω. Μόνο έτσι καταλαβαίνω ότι έχω κάνει τις ασκήσεις σωστά»λέει η Kendall και συνεχίζει «Κάποιες φορές όταν κάθομαι σπίτι και βλέπω τηλεόραση σκέφτομαι… γιατί δεν κάνω μερικά ροκανίσματα και situps; Αμέσως σηκώνομαι από τον καναπέ και γυμνάζομαι. Το παν είναι να έχεις κίνητρο και να βρίσκεις πάντοτε τρόπους και λίγο χρόνο να κάνεις κάτι καλό για τον εαυτό σου».

Επιπλέον, η Kendall μάς προτείνει μία εφαρμογή (περιττό να σας πω ότι την κατέβασα και εγώ) στο κινητό που λέγεται Instant Abs Trainer και έχει εκατοντάδες ασκήσεις ενδυνάμωσης. Η μεγάλη ποικιλία σε βοηθάει να τονώσεις διαφορετικά μέρη του σώματός σου και να είσαι πάντοτε κινητοποιήμενη. Το καλοκαίρι φτάνει οπότε τέρμα και όλες οι δικαιολογίες.

 

You may also like