Τα νέα sneakers της Puma δια χειρός The Weeknd

Οι διάσημες συνεργασίες συνεχίζονται και, αυτήν τη φορά, σειρά έχει ο Abel Makkonen Tesfaye  (TheWeeknd).

Ο «The Weeknd» έχει καταφέρει μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να κατακτήσει το μουσικό στερέωμα με τα τραγούδια του που παίζουν σε κάθε κινητό, ραδιόφωνο και μαγαζί παγκοσμίως. Αυτό, όμως, δεν φαίνεται να ήταν αρκετό για τον ταλαντούχο μουσικό, που εδώ και κάποιον καιρό έχει βάλει πλώρη για νέους ορίζοντες και, πιο συγκεκριμένα, για αυτούς της μόδας.

Η νέα του δουλειά έχει όνομα «The Weeknd x Puma» και –φυσικά- περιλαμβάνει τη συνεργασία του διάσημου τραγουδιστική με το αθλητικό brand για τη δημιουργία ενός νέου sneakerπου θα λέγεται «Parallel». Τα εν λόγω παπούτσια θα είναι hightop, δηλαδή θα φτάνουν αρκετά πάνω από τον αστράγαλο του ποδιού και θα κυκλοφορήσουν σε δύο χρώματα, ένα λευκό κι ένα πράσινο/λαδί.

Αυτό που, όπως είπε, ήθελε οπωσδήποτε να χαρακτηρίζει τα sneakersτου είναι αρχικά το να είναι προσιτά στο ευρύ κοινό (γεγονός που δεν είμαστε σίγουροι για το σε ποιο βαθμό πέτυχε κρίνοντας από το κόστος τους) και ταυτόχρονα να ανταποκρίνονται στην προσωπική του αίσθηση του στυλ.

Στο Footwear News δήλωσε «Συμμετείχα σε σχεδόν κάθε πτυχή (της διαδικασίας), αλλά ήμουν περισσότερο εστιασμένος στη σιλουέτα.»

Τα sneakers δε θα είναι η μοναδική δημιουργία που θα προκύψει από τη συνεργασία με την Puma, αφού, μετά την κυκλοφορία αυτών, θα ακολουθήσει η υπόλοιπη συλλογή, που θα αποτελείται από T-shirt, denim jackets και παντελόνια, σε έναν street-style αέρα.

Η αρχική τιμή των sneakers θα ανέρχεται στα 220 δολάρια.

You may also like