Τα πιο κομψά γυναικεία smartwatches

               Η τεχνολογία είναι σίγουρα πλέον ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και γι’ αυτό βλέπουμε σταδιακά τα smartwatches να κερδίζουν έδαφος ικανοποιώντας κάθε ανάγκη – είτε πρόκειται για μέτρηση δραστηριότητας είτε για γενικές ειδοποιήσεις κλήσεων και μηνυμάτων. Εμείς τακορίτσια, όμως, δε θέλουμε απλά το ρολόι μας να είναι λειτουργικό, θέλουμε να είναι κομμάτι του προσωπικού μας στυλ. Γι’ αυτό κι εγώ έψαξα και σας βρήκα τα smartwatches με το πιο θηλυκό design, με τεχνολογία φιλική ακόμη και σε πρωτάρες στην κατηγορία smartwatch.

               Michael Kors Access Runway

               Το Access Runway είναι το τρίτο κατά σειρά smartwatch του δημοφιλούς οίκου μόδας συμβατό με Android και iOs και μάλιστα είναι μία οικονομική εναλλακτική συγκριτικά με το Apple Watch για τους χρήστες iPhone, καθώς η τιμή του ανέρχεται στα 277 ευρώ. Είναισχεδιασμένο για ειδοποιήσεις, χρήση εφαρμογών και Google Pay, περιλαμβάνει GPS, ενώ επίσης προσφέρει μία γκάμα επιλογώνπροσόψεων ρολογιών του Michael Kors. Αν κι ακόμη γίνονται δοκιμές για την υποστήριξη συστήματος activity tracking, περιλαμβάνει μετρήσεις καρδιακών παλμών κι ηκατασκευή του είναι αδιάβροχη. Αν είστε από τους fans των oversized καντράν,τότε θα λατρέψετε την οθόνη αφής AMOLED με ανάλυση 390×390 και διάμετρο 41 χιλιοστών και μάλιστα μπορείτε να επιλέξετε δερμάτινο λουράκι ή μπρασελέ. Όπως και να έχει… δε θα θέλετε να το βγάλετε – εγώ σίγουρα δε θα ήθελα!

                Samsung Galaxy Watch

               Το ιδανικό ρολόι για τις γυναίκες που δεν είναι ακόμα σίγουρες για το ανθέλουν ένα smartwatch στηνκαθημερινότητά τους. Το Samsung Galaxy Watch σε εκδόσεις διαμέτρου καντράν 42 και 46 χιλιοστών και σε απόλυτα girlie rose gold απόχρωση μπορεί να γίνει ένα κομμάτι τουστυλ μας χωρίς να είμαστε… κολλημένες σ’ αυτό. Παρέχει ειδοποιήσεις από το smartphone μας και περιέχει μετρήσεις δραστηριότητας,καρδιακών παλμών αλλά και επιπέδων άγχους. Μόνες παραφωνίες ο Bixby (μία παραλλαγή της Siri του iOS) κι η εφαρμογή sleep tracking. Η τιμή του φτάνει στα 310 ευρώ.

               Fossil Q Neely


               Το Q Neely της Fossil Group χαρακτηρίζεται από την απλότητά του. Ελαφρύ, με διάμετρο στα 36 χιλιοστάκαι οπτικά δε διαφέρει σε τίποτα από ένα κλασσικό γυναικείο ρολόι. Εκτός από εφαρμογές activity και sleep tracking, τις οποίες μπορούμε να παρακολουθήσουμε μέσω τις εφαρμογής Fossil Q στο κινητό μας τηλέφωνο, το ρολόι αυτό παρέχει δυνατότητα ειδοποιήσεων μέσω δόνησης, ενώ τα τρία κουμπιά στην άκρη του καντράν χειρίζονται εφαρμογές selfie, μουσικής κλπ. Η τιμή του αγγίζει τα 166 ευρώ κι είναι συμβατό με iOS και Android

               Michael Kors Access Sofie


               

               Αν και πρόκειται για μοντέλο του 2017, το Access Sofie εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο και φέτος. Με διάμετρο καντράν στα 42χιλιοστά, μπορεί να φαίνεται ογκώδες, ωστόσο είναι άνετο – άσε που του τοσυγχωρούμε χάρη στην πολυτέλεια που εκπέμπει με το μπρασελέ λουράκι του και τις αποχρώσεις στις οποίες κυκλοφορεί: rose gold, ασημί, χρυσό και γαλάζιο. Αν και δεν είναι τορολόι που θα φορέσει κανείς στο γυμναστήριο, το Access Sofie περιλαμβάνει βασικό activity tracking, καθώς επίσης και την εφαρμογή My Social που περιέχεται μόνο στα ρολόγια του Michael Kors και δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε φωτογραφίες μας από το Facebook και το Instagram ως φόντο οθόνης. Η τιμή του ανέρχεται στα 280 ευρώ και – θα την πω την αμαρτία μου – είναι ίσως το μόνο bracelet ρολόι που θα διάλεγα (ποιος σκέφτεται τι δώρο θα μου κάνει στα γενέθλιά μου; :P).

               Και μια που διανύουμε περίοδο που είθισται η ανταλλαγή δώρων, μπορείτε να… φυτέψετε ιδέες για το δεματάκι που θέλετε να βρείτε κάτω από το δέντρο! (*σατανικό γέλιο τρίβωντας χεράκια*)

You may also like