Τα στιλάτα αξεσουάρ που θα καλύψουν άμεσα την ρίζα που έχει βγει

Αν είσαι από τις γυναίκες που ακόμα δεν έχεις καταφέρει να βάψεις την ρίζα σου, μην αγχώνεσαι γιατί μπορείς να την καλύψεις άμεσα με διάφορα αξεσουάρ. Είτε βγεις έξω για δουλειές, για περπάτημα, είτε μιλήσεις μέσω κάμερας με τους συναδέλφους σου, φόρεσε το αγαπημένο σου αξεσουάρ στα μαλλιά σου. Στιλ και πρακτικότητα μαζί!

  1. Ακόμα δεν έχεις φορέσει εκείνο το ιδιαίτερο και στιλάτο καπέλο γιατί δεν μπορούσες να το συνδυάσεις με τίποτα; Ήρθε λοιπόν η στιγμή να το δοκιμάσεις ακόμα και αν χρειαστεί να βγεις μέχρι το μπαλκόνι σου να λιαστείς. Η Isabel Goulart, κάτι παραπάνω ξέρει!
@izabelgoulart
  • Η αγαπημένη Dua Lipaμε έξυπνο τρόπο καλύπτει την ρίζα της, φορώντας ένα εντυπωσιακό φουλάρι στα μαλλιά. Εσύ;
@dualipa
  • Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις ένα τζόκεϊ στη ντουλάπα σου. Επίλεξε ένα μονόχρωμο (χωρίς πολλά σχέδια πάνω) και φόρεσε το όλη μέρα. Κλασικό και πρακτικό! Η Chiara Ferragni, επέλεξε ένα τζόκεϊ σε γαλάζιο χρώμα και μας αρέσει πολύ.
@chiaraferragni
  • Μπορεί να έχεις να φορέσει κορδέλα στα μαλλιά από την παιδική σου ηλικία, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς τώρα να της δώσεις μια ευκαιρία. Η Alexa Chung διάλεξε μια ρομαντική φλοράλ εκδοχή της κορδέλας, η οποία ταιριάζει ιδανικά στην άνοιξη. Δοκίμασε και εσύ, τόλμησε και δοκίμασε καινούργια αξεσουάρ που τόσο καιρό απέφευγες.
@alexachung
  • Μιας και είμαστε σε καραντίνα και όλη μέρα την περνάμε στο σπίτι, ακολούθησε την Jennifer Lopez καιβάλε μια πετσέτα στα μαλλιά σαν star. Ζήσε την στιγμή, γιατί όχι;
@JLo

KΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  INSTAGRAM @alexachung

You may also like