Τα φθινοπωρινά χρώματα που δεν λείπουν ποτέ από τις τάσεις

1η Σεπτέμβριου σήμερα και μπορεί το καλοκαίρι να είναι ακόμα στο μυαλό και στην καρδιά μας, όμως το φθινόπωρο ξεκινά. Οι θερμοκρασίες είναι μεν υψηλές, αλλά ήδη μπορούμε να σκεφτόμαστε τι θα φορέσουμε σε λίγες εβδομάδες. Οι νέες τάσεις του φθινοπώρου πολλές, όμως υπάρχουν και εκείνες που σταθερά βρίσκονται στη ντουλάπα μας και δύσκολα μας απογοητεύουν. Φυσικά κάνουμε λόγο για τις φθινοπωρινές αποχρώσεις που και φέτος πάλι θα μας απασχολήσουν στιλιστικά. Έτοιμη να τις μάθεις;

Τα φθινοπωρινά χρώματα που θα φορέσουμε και φέτος:

  • Nude

Όσα χρόνια και αν περάσουν όλες οι αποχρώσεις του nudeείναι εδώ για να μας διευκολύνουν σε κάθε φθινοπωρινό lookπου δοκιμάζουμε. Διάλεξε την αγαπημένη σου απόχρωση από την πιο ζεστή μέχρι την πιο ψυχρή και ξεκίνα τους συνδυασμούς.

@GRECEGHANEM
  • Navy

Αντικατάστησε το μαύρο χρώμα με το κλασικό και τόσο κομψό navyκαι βάλτο στην καθημερινότητα σου. Όπως και να το επιλέξεις, το navyθα δώσει επιπλέον στιλ και δυναμική στο ντύσιμο σου. Πες ναι σε ένα blazer, σε ένα παλτό ή σε ένα μίντι φόρεμα με πρωταγωνιστή αυτό το αριστοκρατικό χρώμα και θα δεις πόσο θα το αγαπήσεις.

@EMILISINDLEV
  • Kρέμ

Αν δεν έχεις ήδη στη γκαρνταρόμπα σου κάποιο κρεμ φθινοπωρινό item, σου προτείνουμε να αποκτήσεις ένα ή περισσότερα, άμεσα. Είναι ένα χρώμα αρκετά κομψό και τόσο basic που μπορείς να το συνδυάσεις με τα πάντα αλλά και να πετύχεις το ιδανικό μονόχρωμο look.

@SALLYOMO
  • Ζεστό πορτοκαλί

Το πορτοκαλί και συγκεκριμένα η πιο ζεστή απόχρωση του είναι η στιλιστική έκπληξη που θα αγαπήσεις και εσύ φέτος το φθινόπωρο. Είναι εκείνο το χρώμα που θα δώσει ένταση στις μουντές και βροχερές μέρες του φθινοπώρου και θα σου χαρίσει επιπλέον στιλ.

@MONIKH
  • Γκρι

Αν ανήκεις στις γυναίκες που δεν αγαπούν ιδιαίτερα το γκρι χρώμα, τότε πρέπει άμεσα να αλλάξεις γνώμη. Ανήκει σταθερά στη λίστα με τα κλασικά φθινοπωρινά χρώματα που με μια κίνηση μπορεί να αλλάξει τα πάντα, προς το καλύτερο βέβαια.

@VENSWIFESTYLE

Photo credits: @EMILISINDLEV (INSTAGRAM)

You may also like