ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ

Το φθινόπωρο δεν χρειαζόμαστε να προβληματιζόμαστε τόσο πολύ για την φροντίδα της ενυδάτωσης τω χεριών μας, ιδίως με τόσο καλό καιρό. Όμως με τόσα αντισηπτικά και με την πτώση της θερμοκρασίας, χρειάζονται παραπάνω φροντίδα. Η χρήση γαντιών που τα αφυδατώνει ή τα πολλά απορρυπαντικά ξηραίνουν την επιδερμίδα. Οδηγούν σε ερυθρότητες και ίσως φαγούρα. Ζυγίστε τις ανάγκες σας και διαλέξτε ποια κρέμα σας ταιριάζει καλύτερα για αυτή την περίοδο. Τα χέρια μας είναι αυτά που αγγίζουν τα πάντα, μήπως να τα προσέξουμε λίγο παραπάνω;

Η Ενυδατική κρέμα χεριών Aveda Hand Relief καταπραΰνει ακόμη και τα πιο ξηρά, σκασμένα χέρια αφήνοντάς τα, αισθητά πιο μαλακά και απαλά. Το έλαιο Andiroba προσφέρει πλούσια ενυδάτωση με πιστοποιημένο βιολογικό πορτοκάλι, λαβαντίνη, και ευκάλυπτο.

Με το By Terry Baume De Rose Hand Cream μπορείτε να θρέψετε, να επιδιορθώνετε και να μαλακώνετε τα στεγνά χέρια. Αυτή η μαλακτική κρέμα χεριών έρχεται με αντιοξειδωτικά και λάδι τριαντάφυλλου, έτσι ώστε τα χέρια σας να μετατραπούν σε βελούδινα και λεία ξανά. Αποτελείται από μια βαθιά θρεπτική, μη λιπαρή υφή. Διαμορφώνεται με κερί από ροδοπέταλο και βούτυρο τριαντάφυλλου, ώστε να μην υπάρχουν σημάδια γήρανσης στα χέρια σας στο μέλλον.

Το Chanel La Crème Main  έχει ένα άρωμα πούδρας με απαλή υφή που απαλύνει το δέρμα δραστικά. Σχεδιασμένη για να απορροφάται γρήγορα στο δέρμα χωρίς να αφήνει κολλώδες υπόλειμμα, η κρέμα αφήνει το δέρμα 40% πιο προστατευμένο και 45% πιο ενυδατωμένο. Η αντοχή των νυχιών βελτιώνεται σημαντικά κατά 70%.Προστατεύει το δέρμα και δεν αφήνει αίσθηση λιπαρότητας. Αναζωογονώντας , θα παρατηρήσετε πως προστατεύει το φράγμα του δέρματος και βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των σκοτεινών κηλίδων.

Η αίσθηση της απαλότητας, είναι πρωταρχικός σκοπός των χεριών μας εφόσον τα χρησιμοποιούμε παντού καθόλη την διάρκεια της ημέρας. Πραγματικά μας έχουν ανάγκη!

Photo credits: @zzbe (unsplash)

You may also like