Τα ωραιότερα χριστουγεννιάτικα δώρα για τα μαλλιά που ανακαλύψαμε…

Είναι υπέροχα, κάποια τα έχουμε δοκιμάσει…Και δεν είναι μόνο για τις γυναίκες!

Wish Upon A Star πρέσσες by ghd

Αξιοζήλευτες μπούκλες,υπέροχοι κυματισμοί και φανταστικό ίσιωμα μετατρέπουν τη φαντασία σε πραγματικότητα, με τη σειρά limited edition της ghd, Wish Upon A Star. Αυτά τα Χριστούγεννα φτάσε τα αστέρια με μια σειρά που είναι εμπνευσμένη από τους αστερισμούς, τα απαστράπτοντα λευκά και το βαθύ μπλε της νύχτας. Ίσως το καλύτερο δώρο για εσάς και για τις αγαπημένες σας φίλες!

Ghd platinum+ gift set

Με ultra–zone και predictive technology, το ghd platinum+ αναγνωρίζει τις ανάγκες των μαλλιών σου και προσαρμόζει την ισχύ για να εξασφαλίσει εξατομικευμένοαποτέλεσμα.Το styler ghd platinum+ διατίθεται σε εντυπωσιακό αστραφτερό λευκό με λεπτομέρειες σε σατινέ χρυσαφί μέσα στο κομψό βαλιτσάκι σε βαθύ μπλε της νύχτας.

Ghd gold® gift set

Το μοναδικό styler ghd gold® με το μοντέρνο design διαθέτει τεχνολογία dual-zone για επιδόσεις υψηλού επιπέδου, για πιο ίσια, πιο μεταξένια και πιο υγιή μαλλιά. Προσφέρει ασυναγώνιστα αποτελέσματα και διατίθεται σε πολυτελές βαλιτσάκι σε βαθύ μπλε της νύχτας – τέλειο για το κορίτσι που αναζητά άψογο styling στις διακοπές των Χριστουγέννων.

Η Wish Upon A Star διατίθεται στα καλύτερα κομμωτήρια. Ανακαλύψτε περισσότερα στην ιστοσελίδα https://www.ghdhair.com/gr

6 Christmas Sets by L’Οréal Professionnel Paris

Αυτές τις γιορτές κάνε δώρο στον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου την απόλυτη επαγγελματική περιποίηση μαλλιών. Ανακάλυψε τις έξι εντυπωσιακές χριστουγεννιάτικες συσκευασίες της L’Οréal Professionnel Paris με έμπνευση το Παρίσι, για μοναδικές στιγμές φροντίδας!

Η σειρά Mythic Oil της L’Oréal Professionnel Paris περιποιείται, φροντίζει και μεταμορφώνει τα μαλλιά, χαρίζοντας τους λάμψη, απαλότητα και θρέψη.

Η νέα σειρά Serie Expert PRO LONGER είναι εμπλουτισμένη με Αμινοξέα, καθώς και με FILLER-A100 –ένα πατενταρισμένο μόριο, αποκλειστικότητα της L’Oréal Professionnel. Επανορθώνει τα μήκη και γεμίζει τις άκρες, για πιο μακριά, πιο γεμάτα, όμορφα μαλλιά. Τώρα, μπορείτε να κρατήσετε τα μακριά σας μαλλιά που τόσο αγαπάτε.

Προστατεύστε το χρώμα των μαλλιών σας και δώστε του ένταση και λάμψη με τη σειρά περιποίησης Vitamino Color για βαμμένα μαλλιά από τη L’Oréal Professionnel. Η σειρά χαρίζει αντιοξειδωτική δράση και προστασία από τους εξωτερικούς παράγοντες, διατηρώντας το χρώμα των μαλλιών.

Η σειρά Absolut Repair, εμπλουτισμένη με GOLD QUINOA + ΠΡΩΤΕΪΝΗ, είναι σχεδιασμένη για να στοχεύει σε κάθε σημείο των μαλλιών, ανάλογα με το επίπεδο ευαισθητοποίησής της. Χαρίζει εντατική αναδόμηση στα μαλλιά και παράλληλα περιποιείται την τρίχα

 Έχεις αδύναμα και λεπτά μαλλιά; Η σειρά Inforcer είναι ιδανική για σένα καθώς ενδυναμώνει τα μαλλιά που έχουν την τάση να σπάει ενώ παράλληλα χαρίζει ζωντάνια και σώμα στην τρίχα.

H σειρά Blondifier Cool χαρίζει λάμψη, θρέψη και επανόρθωση στα μαλλιά, ενώ παράλληλα διατηρεί ζωντανό το ξανθό χρώμα, μέχρι την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο.

Hawkins & Brimble for Him

Οι άνδρες δεν χρειάζονται κι αυτοί τα καλύτερα προϊόντα για την περιποίησή τους; Τη Χριστουγεννιάτικη Συλλογή Δώρων του brand Hawkins&Brimble που εισάγει από τη Μ. Βρετάνια, παρουσιάζει η εταιρεία OneBeauty, καθώς πλησιάζει η πιο γιορτινή εποχή του χρόνου.

Με προϊόντα βασισμένα στο παραδοσιακό Βρετανικό grooming και προσαρμοσμένα στις ανάγκες του σύγχρονου άνδρα, η Hawkins&Brimble καλύπτει κάθε ανάγκη για καθημερινή περιποίηση. Φέτος στις γιορτές προτείνει τρεις διαφορετικούς συνδυασμούς προϊόντων σε εορταστική συσκευασία δώρου που αποκλείεται να μην εντυπωσιάσει!

  1. Grooming Gift Set COPPER (shave cream & after shave balm) τ.λ.19,95€
  2. Shaving Gift Set SILVER (shave brush & shave cream) τ.λ. 29,95€
  3. Beard Gift Set COPPER (beard shampoo & beard balm) τ.λ. 22,95€

Με τη φαντασία του The Body Shop

Μπαίνοντας στα καταστήματα ή στο site του The Body Shop είναι απίστευτο τι μπορείς να βρεις στις διαφορετικές κατηγορίες που αφορούν στην περιποίηση των μαλλιών: αξεσουάρ, εξιδεικευμένη περιποίηση, κρέμες μαλλιών, styling ή σαμπουάν; Τι θέλετε να χαρίσετε στους αγαπημένους σας… ακόμα καλύτερα να κάνετε συνδυασμούς από την κάθε κατηγορία. Εμείς σας προτείνουμε ενδεικτικά:

11 πακέτα δώρων από την Schwarzkopf Professional

Το πιο όμορφο και λαμπερό δώρο για τα φετινά Χριστούγεννα έχει την υπογραφή της Schwarzkopf Professional! Η κορυφαία μάρκα επαγγελματικής περιποίησης μαλλιών σας προσφέρει και αυτή τη χρονιά αποκλειστικά πακέτα δώρων για κάθε ανάγκη!

Επιλέγοντας και συνδυάζοντας προσεκτικά από τα αγαπημένα μας brands BCBonacure, Fibre Clinix, OSiS+, Oil Ultime και Blond Me, οι ειδικοί της Schwarzkopf Professional  δημιούργησαν 11 μοναδικά, Χριστουγεννιάτικα πακέτα δώρων για την περιποίηση και το styling των μαλλιών σας μέσα στις γιορτές. Χαρίστε στον εαυτό σας ή και στους αγαπημένους σας την απόλυτη πολυτέλεια περιποίησης μαλλιών! 

Photo credits:@yoannboyer / unsplash

You may also like