Τα όμορφα μαλλιά είναι εύκολη υπόθεση

Όταν μιλάμε για όμορφα μαλλιά, η συζήτηση ξέρουμε πως θα είναι πολύ μεγάλη. Και αυτό γιατί υπάρχει ένα τόσο ευρύ φάσμα όταν μιλάμε για τον τύπο των μαλλιών που μπορεί να είναι δύσκολο να μιλήσουμε επακριβώς για το πώς να φροντίσουμε όλους τους τύπους. Ανεξάρτητα από το πού ανήκετε όμως, για να έχετε ωραία μαλλιά σε οποιαδήποτε κατηγορία, υπάρχουν κάποιες γενικές συμβουλές ώστε να φροντίσετε το κόσμημα του κεφαλιού σας.

Πρώτος κανόνας για τα μαλλιά, είναι ο επαρκής και σωστός καθαρισμός τους. Ανεξάρτητα από τη συχνότητα που λούζεστε και από την ποιότητα των μαλλιών σας, τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε είναι εξαιρετικής σημασίας να ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες. Ακριβώς όπως προσέχουμε με τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στο πρόσωπό μας, ακριβώς έτσι πρέπει να δίνουμε την δέουσα προσοχή και στο σαμπουάν και το conditioner που χρησιμοποιούμε. Η αλλαγή των προϊόντων κάθε δυο μήνες περίπου, είναι επίσης πολύ σημαντικό, μιας και τα μαλλιά χρειάζονται εναλλαγές στα συστατικά, ώστε να συνεχίσουμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα.

Επόμενο στη λίστα είναι το συνεπές κούρεμα. Ας αφήσουμε πίσω μας μια για πάντα, την λογική που λέει πως δεν κουρευόμαστε γιατί δεν μπορούμε να αποχωριστούμε τα μακριά μαλλιά μας. Το καθάρισμα είναι καλό να γίνεται τρεις φορές το χρόνο τουλάχιστον, ώστε να δυναμώνει η τρίχα και να μπορεί να μακραίνει ομαλά χωρίς να σπάει. Μιλήστε με τον κομμωτή σας και βεβαιωθείτε πως του δώσατε να καταλάβει επακριβώς το αποτέλεσμα που θέλετε ή το στόχο που θέλετε να πιάσετε. Είναι σίγουρο πως θα σας βοηθήσει.

Το styling είναι μια άλλη μεγάλη ιστορία, καθότι είναι τόσο ξεχωριστό όσο είμαστε και εμείς. Ο καθένας προτιμάει άλλο χτένισμα, βάσει της προσωπικότητάς του αλλά και του τρόπου ζωής του. Συμβουλευτείτε τους ειδικούς ώστε να σας κατατοπίσουν σχετικά με το ποια προϊόντα προορίζονται για εσάς και για το χτένισμα που θέλετε να πετύχετε χωρίς να βαραίνουν και να κουράζουν τα μαλλιά σας.

 Εμείς σας προτείνουμε το επαναστατικό Kerastase Materialiste. Εφαρμόστε 2-3 ψεκασμούς στις παλάμες. Ζεστάνετε το προϊόν και απλώστε σε νωπά μαλλιά, δημιουργώντας το styling που επιθυμείτε με ή χωρίς τη χρήση σεσουάρ.

You may also like