Τα 3 hair trends που θα κυριαρχήσουν αυτό το φθινόπωρο

Όσο και να μη θέλουμε να το παραδεχτούμε, το καλοκαίρι σιγά σιγά φεύγει, και μαζί με αυτό παίρνει και κάθε look που επιλέξαμε για αυτήν την περίοδο. Τα κυματιστά μαλλιά, για παράδειγμα, που δημιουργούσαν το πολυπόθητο beach look ή το messy bun μας αποχαιρετούν και δίνουν τη θέση τους σε νέες, πιο φθινοπωρινές και φρέσκιες εναλλακτικές.

  1. Half-Up

Όπως υποδεικνύει και το όνομά του, τα μισά μαλλιά πάνω, τα μισά κάτω, θα είναι ένα χτένισμα που σίγουρα θα δούμε πολύ αυτό το φθινόπωρο. Εκτός από το στιλ και τον όγκο που δίνει, είναι, επίσης, πολύ πρακτικό.

  • Φιόγκοι

Ίσως ένα από τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα που μπορούμε να επιλέξουμε και, παράλληλα, ένα από τα πιο εύκολα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πιάσουμε τα μαλλιά και να τα δέσουμε σε φιόγκο με μία κορδέλα της αρεσκείας μας.

  • Χαμηλή αλογοουρά

Αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο κομψά hairlooks που μπορούμε να κάνουμε. Πηγαίνει με τα ρούχα κάθε εμφάνισης, από αυτά του πρωινού καφέ μέχρι του ποτού το βράδυ. Άσχετα που μπορεί να φτιαχτεί μέσα σε πολύ λίγα λεπτά και σχεδόν όπου κι αν βρισκόμαστε, αφού το μόνο που χρειάζεται είναι ένα λαστιχάκι κι αυτό συνήθως κάθε γυναίκα το έχει μαζί της.

You may also like