Τα 4 καλύτερα Foundations για πρόσωπα με ακμή

Το να φοράμε foundation, όταν το δέρμα μας διανύει περίοδο μπλοκαρισμένων πόρων και ακμής, είναι ένα αρκετά δύσκολο task από μόνο του. Θέλουμε να καλύψουμε τις κοκκινίλες και τα υπόλοιπα σημάδια, αλλά ταυτόχρονα γνωρίζουμε πως ένα λανθασμένο προϊόν, μπορεί να φράξει τους πόρους μας ακόμη περισσότερο, με αποτέλεσμα τα ήδη υπάρχοντα σπυράκια να χειροτερέψουν, αλλά και κάποια καινούργια να κάνουν την εμφάνισή τους.

Οι κύριοι υπαίτιοι; Foundations που υπόσχονται ένα δροσερό φινίρισμα ή περιέχουν συστατικά λάμψης για λαμπερό αποτέλεσμα. Προτιμήστε προϊόντα που δεν περιέχουν έλαια και χαρίζουν ματ φινίρισμα. Extra Bonus: Ορισμένες εταιρείες αισθάνονται τον πόνο μας, και έτσι έχουν προσθέσει στα προϊόντα τους τα συστατικά που περιέχουν και τα skincare προϊόντα για αυτό τον τύπο επιδερμίδας.

Είστε έτοιμοι να κρύψετε όλα τα σημάδια, χωρίς να θυσιάσετε την υγεία του δέρματός σας, και χωρίς να νιώθετε άβολα με το μακιγιάζ σας; Σας προτείνουμε τα καλύτερα foundations της αγοράς.

1. Το 3D make-up προσώπου της σειράς Dermablend λειαίνει την επιδερμίδα, αφήνοντας ελαφριά υφή και φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί. Πολύ υψηλή κάλυψη και επανόρθωση.
Απευθύνεται σε λιπαρές επιδερμίδες και επιδερμίδες με τάση ακμής.
2. Make up με απαλή, κρεμώδη υφή για την κάλυψη μικρών ατελειών και δυσχρωμιών της επιδερμίδας. Ιδανικό για χρωματικές ανομοιογένειες όπως ακμή, ευρυαγγείες, λεύκη, ερυθρότητα στο πρόσωπο, σημάδια ηλικίας, σημάδια από τον ήλιο, πανάδες, κηλίδες και φακίδες.
3. Το Velvet Matte Skin Tint SPF 30 συνδυάζει την προστασία και την τελειότητα με βελούδινο και φυσικό αποτέλεσμα. Η σύνθεσή του εξασφαλίζει το φυσικό αποτέλεσμα που λατρεύει η NARS, ελέγχει τη λιπαρότητα και προσφέρει όλα τα οφέλη ενός προϊόντος «όλα σε ένα». Εξαιρετικά ανάλαφρη κρέμα με χρώμα που γλιστρά τέλεια πάνω στην επιδερμίδα παρέχοντας άνετη, ελαφριά έως μεσαία κάλυψη.

4. Διορθώνει τις έντονες δερματικές ατέλειες και κάνει ομοιόμορφες τις ανοιχτές επιδερμίδες. Απλώνεται εύκολα δεν αφήνει αποτέλεσμα μάσκας στο δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με τα διορθωτικά stick. Εγγυάται ένα τέλειο και ομοιόμορφο χρώμα επιδερμίδα για το ξηρό και πολύ ξηρό ευαίσθητο δέρμα. Καλύπτει τις έντονες ατέλειας με ένα πραγματικά φυσικό αποτέλεσμα, χάρη στην υψηλή καλυπτική του ικανότητα.

You may also like