Τα 5 προϊόντα με ρετινόλη με την υψηλότερη βαθμολογία στο Amazon

Η ρετινόλη συμβάλλει με ποικίλους τρόπους στην υγεία του δέρματος. Μπορεί να μειώσει την εμφάνιση των ρυτίδων, να φωτίσει το δέρμα, να λειτουργήσει θεραπευτικά για την ακμή και να προσφέρει μία γενικότερη επιβράδυνση της γήρανσης του δέρματος. Γι’ αυτό και πλέον πολλά προϊόντα την περιέχουν κι έχει ανέβει ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου.

Ακολουθούν 5 προϊόντα με ρετινόλη που βρίσκονται ανάμεσα σε αυτά με την υψηλότερη βαθμολογία στο Amazon.

  • Kate Somerville Ret Asphere 2-in1 Retinol Night Cream

Πρόκειται για μία κρέμα που μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων, βελτιώνει τον τόνο του δέρματος, ενώ, παράλληλα, προσφέρει τη ρετινόλη μέσα σ’ ένα περίβλημα λιπιδίου, που μπορεί να μειώσει την ξηρότητα και τον ερεθισμό.

  • RoC Retinol Correxion Anti-Aging Eye Cream Treatment

Η συγκεκριμένη κρέμα της RoC είναι ειδικά σχεδιασμένη για ρυτίδες και λεπτές γραμμές. Σαν bonus βοηθά στην περίπτωση εμφάνισης μαύρων κύκλων ή φουσκώματος στην περιοχή των ματιών.

  • Jordan Samuel Skin Retinol Treatment Oil

Το μόνο που χρειάζεται από το συγκεκριμένο προϊόν είναι 3-5 σταγόνες που θα χρησιμοποιηθούν ως το τελείωμα της περιποίησης του δέρματός μας. Η ρετινόληκαι το έλαιο από κράνμπερι έχουν ευεργετικές ιδιότητες στο κομμάτι της αντιγήρανσης.

  • Lily Ana Naturals Retinol Cream Moisturizer

Βρίσκεται στα οικονομικά προϊόντα τηςκατηγορίας και προσφέρει καλή ενυδάτωση στο δέρμα. Μπορεί να μειώσει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες κι αποτελεί μία καλή επιλογή που συνδυάζει κόστος κι αποτελεσματικότητα.

  • Youth Corridor Retin Ultimate Transforming Gel

Εδώ, η τιμή ανεβαίνει αρκετά, αλλά πρόκειται για ένα προϊόν που υπόσχεται όχι απλά τη μείωση των ρυτίδων, των λεπτών γραμμών και των δυσχρωμιών, αλλά και τη συνολική βελτίωση της εικόνας του δέρματος.

Πηγή: InStyle

You may also like