Τα Beauty Advent Calendars από το The Body Shop είναι εδώ

Πώς καταλαβαίνουμε ότι πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και οι γιορτινές μέρες; Το Body Shop μας το θυμίζει με τα πιο απίθανα  Beauty Advent Calendars, τα οποία είναι φέτος είναι εμπνευσμένα από την άγρια φυσική ομορφιά και τα υπέροχα πλάσματα του δάσους. Αφήστε τα να σας οδηγήσουν στο μαγεμένο μας δάσος και ζήστε μια μοναδική χριστουγεννιάτικη περιπέτεια…

Αυτά τα Χριστούγεννα, τα advent calendars δεν είναι απλώς γεμάτα με απολαυστικές cruelty-free εκπλήξεις ομορφιάς. Μέσα τους κρύβουν και μία πρόκληση! Για 25 ημέρες, θα ανακαλύπτετε καθημερινά μικρές, διασκεδαστικές «αποστολές» που θα σας παρακινήσουν να επανασυνδεθείτε με τη φύση και να ενεργοποιηθείτε για την προστασία του πλανήτη μας. Έτσι, θα αναζωογονηθείτε όχι μόνο σωματικά αλλά και πνευματικά. Στο τέλος, τα όμορφα κουτάκια των προϊόντων περιποίησης μεταμορφώνονται σε puzzle εικόνων, αποκαλύπτοντας ακόμη περισσότερα όμορφα πλάσματα του δάσους.

24 DAYS OF THE ENCHANTED ADVENT CALENDAR
24 ημέρες γεμάτες με υπέροχες εκπλήξεις ομορφιάς! Η χαριτωμένη κουκουβάγια Olivia the Owl θα σας οδηγήσει σε ένα μαγεμένο δάσος γεμάτο ανακαλύψεις! Το Enchanted Advent Calendar αποτελεί την πιο απολαυστική εισαγωγή στην cruelty-free ομορφιά. Παράλληλα, αποτελεί το πιο ιδανικό δώρο για να συστήσετε σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο την The Body Shop – ή για να την γνωρίσετε καλύτερα εσείς – καθώς είναι γεμάτο με άκρως απαραίτητα mini προϊόντα περιποίησης και αξεσουάρ. Μεταξύ άλλων, μέσα του κρύβονται το κλασικό μας Body Butter και η πλούσια ενυδατική μας κρέμα χεριών Shea Hand Cream, πολύτιμοι σύμμαχοι της επιδερμίδας ενάντια στο κρύο του χειμώνα.

25 DAYS OF THE ENCHANTED DELUXE ADVENT CALENDAR
Το Deluxe Advent Calendar είναι γεμάτο με απολαυστικές cruelty-free εκπλήξεις ομορφιάς για να χαρίσετε αυτά τα Χριστούγεννα στους αγαπημένους σας – ή στον εαυτό σας – μια μοναδική εμπειρία περιποίησης! Το χαριτωμένο ελαφάκι Dani the Deer θα σας οδηγήσει σε ένα μαγεμένο δάσος που κρύβει μέσα του 25 μοναδικές εκπλήξεις. Μέσα στα παραθυράκια αυτού του advent calendar θα ανακαλύψετε απολαυστικά προϊόντα περιποίησης και must-have αξεσουάρ που θα σας γεμίσουν ενέργεια και θα σας αναζωογονήσουν σωματικά αλλά και πνευματικά. Μεταξύ άλλων, περιέχει το Coconut Body Butter, την Shea Hand Cream και το Almond Milk and Honey Body Butter, που θα σας προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση, αλλά και τα Strawberry Face Mist και British Rose Scrub, που θα προσφέρουν στην επιδερμίδα σας μια υγιή λάμψη.

25 DAYS OF THE ENCHANTED ULTIMATE ADVENT CALENDAR
Ανακαλύψτε τις πιο απολαυστικές εκπλήξεις ομορφιάς καθώς μετράτε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα! Το χαριτωμένο αλεπουδάκι Freddie the Fox θα σας οδηγήσει μέσα στο μαγεμένο μας δάσος και θα σας συνοδεύσει σε ένα ταξίδι γεμάτο ανακαλύψεις! Πίσω από τα παραθυράκια του Ultimate Advent Calendar κρύβονται συνολικά 25 μοναδικά cruelty-free προϊόντα περιποίησης που θα σας αναζωογονήσουν σωματικά αλλά και πνευματικά, 14 από τα οποία είναι full size! Μεταξύ άλλων, θα ανακαλύψετε ορισμένα από τα πιο πολυτελή μας προϊόντα περιποίησης προσώπου. Απολαύστε μια αναζωογονητική εμπειρία καθαρισμού προσώπου στο σπίτι με την best-seller μάσκα μας Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask, ενώ για την ενυδάτωση του σώματος δοκιμάστε το υπέροχο Moringa Body Yogurt που απορροφάται αμέσως.

COUNTDOWN TO NEW YEAR CALENDAR
Η διασκέδαση δεν σταματά μόλις περάσουν τα Χριστούγεννα! Ούτε και οι εκπλήξεις ομορφιάς, αφού τη σκυτάλη παίρνει το Countdown to New Year Calendar για να σας χαρίσει την πιο μαγική αντίστροφη μέτρηση για την Πρωτοχρονιά! Το όμορφο αυτό κουτί σε σχήμα αστεριού είναι γεμάτο με cruelty-free προϊόντα περιποίησης. Έτσι, καθώς μπαίνετε στην τελική ευθεία για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, οι 8 μοναδικές εκπλήξεις που κρύβονται μέσα του θα σας προσφέρουν την απαραίτητη αναζωογόνηση και λάμψη για να μαγνητίσετε τα βλέμματα σε κάθε party!

Επιλέξτε το advent calendar που σας ταιριάζει και χαρίστε τα πιο μαγικά Χριστούγεννα σε κάποιο ξεχωριστό για εσάς πρόσωπο ή στον εαυτό σας!

Και μην ξεχνάτε… Φέτος τα Χριστούγεννα, με κάθε σας αγορά- μικρή ή μεγάλη- στηρίζετε την προστασία και την αναγέννηση δασικών εκτάσεων στην Αγγλία και την Αρμενία μέσω του προγράμματος World Bio-Bridges mission.

You may also like