Τα body mists πρέπει να μπουν στην τσάντα των διακοπών

Δεν μου αρέσουν τα έντονα αρώματα. Ποτέ δεν μου άρεσαν για να είμαι ειλικρινής. Ανέκαθεν προτιμούσα μυρωδιές που παραπέμπουν σε φρεσκάδα και καθαριότητα. Κάτι σαν μαλακτικό ρούχων, για να καταλάβετε. Επίσης πάντα μου άρεσε να υπάρχει μια ταυτότητα στο άρωμα, καθότι είμαι υπέρμαχος των αναμνήσεων που συνδέονται με την όσφρηση. Και κάπως έτσι, έχω καταλήξει, το χειμώνα, να φοράω το ίδιο άρωμα από τα 18 μου. Και οι γύρω μου, το έχουν ταυτίσει πλέον με εμένα.

Το καλοκαίρι όμως είναι μια άλλη ιστορία. Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, και δύσκολα μπορώ να ανεχτώ πάνω μου το οινόπνευμα που συνοδεύει το οποιοδήποτε άρωμα. Και εδώ μπαίνουν τα body mists. Τα οποία είναι ελαφριά, δεν περιέχουν αλκοόλ και μπορούμε να τα εφαρμόζουμε σε μεγάλες ποσότητες σε όλο μας το σώμα, χωρίς να φοβόμαστε ότι το αποτέλεσμα θα καταλήξει βαρύ ή ενοχλητικό.

 

Τα body mists έχουν πολύ ελαφρύτερη αίσθηση και ένταση από τα κανονικά αρώματα, κάτι που τα κάνει ιδανικά, όταν αρχίσει να καλοκαιριάζει. Επιπλέον, θα διαπιστώσετε και από μόνες σας, πως είναι πολύ φθηνότερα (ξεκινάνε από πέντε ευρώ). Εξαιτίας όμως, της υψηλής περιεκτικότητας σε νερό και της παντελούς απουσίας οινοπνεύματος, το άρωμα δεν διαρκεί για πολλή ώρα, με αποτέλεσμα να πρέπει να το ανανεώνετε συχνά.

You may also like